default-image

Κάνει τη δική του επανάσταση στην Καβάλα το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Κάνει τη δική του επανάσταση στην Καβάλα το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέρμπι παραμονής μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το σημερινό του Ηρακλείου με την Καβάλα, που θα ξεκινήσει στις 17:00, στο κλειστό της Καλαμίτσας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ των ανδρών.

Η κρητική ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλει να τριτώσει το... καλό, καθώς αφενός θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στα πλέι άουτ, και αφετέρου θα της δώσει ένα μπόνους εάν ξανασυναντηθεί με τους Καβαλιώτες στη συγκεκριμένη φάση, μιας και μεταφέρονται τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου.

Ο Γιάννης Βισκαδουράκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ αναφερόμενος στο ματς τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε καθώς είμαστε σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά και είμαστε καλύτερη ομάδα. Παίζουμε 25η Μαρτίου και αφού οι Έλληνες αναχαίτισαν τους Τούρκους, πιστεύω ότι κι εμείς μπορούμε να νικήσουμε μέσα στην Καβάλα».

Διαιτητές θα είναι οι Σταματόπουλος, Λόρτος και Τζίμα.

Επίσης διεξάγονται τα παιχνίδια Αίολος Αστακού-Εθνικός, Μαχητές Δόξα Πεύκων-Πανιώνιος, Α.Ε. Λάρισας-Ψυχικό, Ηρακλής-Παγκράτι, Φάρος-Δούκας, Αμύντας-Γ.Σ. Λαρισαίων και Χολαργός-Αρκαδικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News