default-image

Oικογενειακό κλίμα και δείπνο για Μαρτινέγκο

Ποδόσφαιρο
Oικογενειακό κλίμα και δείπνο για Μαρτινέγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, η Διοικούσα Επιτροπή του ΓΣ Εργοτέλης παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του Μαρτινέγκο.

Άπαντες έδωσαν το παρόν στην ταβέρνα «Τρία Πεύκα» αλλάζοντας για λίγο παραστάσεις και ξεφεύγοντας έστω και για λίγες ώρες από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Το κλίμα που επικράτησε στη διάρκεια της βραδιάς απέδειξε για ακόμα μία φορά το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στους κιτρινόμαυρους» τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ των παικτών.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργος Στειακάκης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές να έχουν πρώτα απ όλα υγεία και να συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά για να ανέβουν επίπεδο και να εστιάζουν στους στόχους τους προκειμένου να τους πετύχουν.

Στο δείπνο πέραν του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργου Στειακάκη παραβρέθηκαν επίσης τα μέλη Σπύρος Βρέντζος , Γιάνης Μπροκαλάκης, Μανόλης Σεβαστάκης, καθώς και ο Διευθυντής των τμημάτων υποδομής Μιχάλης Επιτροπάκης, ο προπονητής της ομάδας του Μαρτινέγκο Γιώργος Βλατάς ο γυμναστής Μανόλης Μπινιχάκης και ο Γενικός Αρχηγός  της ομάδας  του Μαρτινέγκο Μανόλης Γραμματικάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News