default-image

Σκίμπε: Να δείξουμε ότι μπορούμε και να επιτεθούμε

Ποδόσφαιρο
Σκίμπε: Να δείξουμε ότι μπορούμε και να επιτεθούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική μας μετρά αντίστροφα για την αυριανή (21:45) αναμέτρηση με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ο Μίκαελ Σκίμπε έθεσε ως προτεραιότητα την άμυνα, αλλά όχι μόνο καθώς, όπως τόνισε το ελληνικό συγκρότημα πρέπει να σκοράρει κιολας.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής τη Εθνικής μας για το αυριανό ματς:

Για το αν θα παίξει με τρία στόπερ: «Έχουμε την εμπειρία να παίξουμε και με τρία στόπερ. Είναι καλή ομάδα επιθετικά το Βέλγιο, αλλά εμείς είμαστε αρκετά καλοί αμυντικά. Όπως και να παίξουμε δεν θα έχουμε μόνο το μυαλό μας στην άμυνα αλλά και στο πως θα σκοράρουμε.

Αύριο θα παίξουμε έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι. Στόχος μας είναι να ανέβουμε στη βαθμολογία και αυτό επιδιώκουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για το τι δεν θέλει να δει αύριο από τους παίκτες του: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν θέλω η ομάδα μου να σέβεται τόσο πολύ τον αντίπαλο. Αύριο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι και εμείς εκτός από το να παίζουμε άμυνα μπορούμε να επιτεθούμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News