default-image

3000 έλληνες φίλαθλοι στις Βρυξέλλες

Αθλητισμός
3000 έλληνες φίλαθλοι στις Βρυξέλλες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόβαση στις Βρυξέλλες από χιλιάδες συμπατριώτες για την κρίσιμη αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» το Σάββατο (25/3) με το Βέλγιο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι πρώτοι εκδρομείς αναχώρησαν την Πέμπτη (23/3) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την πόλη, όπου θα φιλοξενήσει το κομβικής σημασίας ματς, ενώ τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να καταφθάσουν αρκετοί ακόμη Έλληνες προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής!

Σε ένα ακόμη εκτός έδρας αγώνα ο σύνδεσμος Φιλάθλων Εθνικής Ελλάδας «Γαλανόλευκος Φάρος» θα δώσει μαζικό παρών ενώ είναι ενδεικτικό πως τα 2.500 εισιτήρια που διέθεσε η ΕΠΟ έχουν εξαφανιστεί!

Η κινητοποίηση των φιλάθλων είναι τεράστια και με την θερμή συμπαράσταση των ομογενών η Εθνική θα παίξει με… δωδέκατο παίκτη τον κόσμο της, ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της προκριματικής φάσης.

Άπαντες αναγνωρίζουν πως το Βέλγιο διαθέτει ποιοτικότατο ρόστερ και προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου, όμως στις τάξεις του φίλαθλου κοινού εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα!

Πηγή: onsports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News