default-image

Τι λένε οι προπονητές Ηροδότου και Ζαρού για τον τελικό

Αθλητισμός
Τι λένε οι προπονητές Ηροδότου και Ζαρού για τον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε έναν τελικό πρόκληση βρίσκονται ο Ηρόδοτος και ο Ζαρός, που θα μονομαχήσουν την Δευτέρα στις 17:30 στο Μαρτινέγκο, σε μια σπουδαία αναμέτρηση που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΚΡΗΤΗ ΤV.

 Ο Ηρόδοτος από τη μια είναι έμπειρος σε τελικούς και θέλει με την όγδοη κούπα της ιστορίας του να συνδυάσει τη σχεδόν βέβαιη κατάκτηση του τίτλου στην Α1 ΕΠΣΗ ενώ από την άλλη ο Ζαρός γράφει ιστορία με την παρθενική του συμμετοχή σε έναν τελικό. Oι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δίνουν σύνθημα ετοιμότητας και δηλώνουν την αισιοδοξία τους!

Ο προπονητής του Ζαρού Φάνης Χαλκιαδάκης, ο οποίος έχει ζήσει μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής της ομάδας και τη Δευτέρα θα την οδηγήσει από τον πάγκο στον πρώτο τελικό Κυπέλλου της ιστορίας της, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για το Ζαρό που θα παίξει σε έναν τελικό ΕΠΣΗ για πρώτη φορά. Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για το φετινό επίτευγμα. Είναι μεγάλη χαρά για όλους η συμμετοχή στον τελικό. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι διαφήμιση και εμείς θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φέρουμε το Κύπελλο στο Ζαρό».

Ο προπονητής του Ηροδότου, Λευτέρης Βασιλειάδης, ανέφερε από την πλευρά του: «Είναι τιμητικό που είμαι προπονητής στον Ηρόδοτο, μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Θέλουμε το Κύπελλο, που έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία, μαζί με το πρωτάθλημα, που είχαμε θέσει ως στόχο από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε Ηρόδοτος και θέλουμε νίκες σε όλα τα ματς».

Ο αρχηγός του Ηροδότου, Μηνάς Φράγκος, ο οποίος έχει σηκώσει άλλες τρεις φορές το Κύπελλο κατά το παρελθόν με τη φανέλα της ομάδας, τόνισε: «Θα είναι μεγάλη επιτυχία να επαναλάβουμε ότι και πέρυσι και να φέρουμε το Κύπελλο στη Νέα Αλικαρνασσό. Στόχος μας είναι το νταμπλ. Είναι μεγάλη η προσπάθεια που έχουμε καταβάλλει φέτος και ελπίζω ότι εμείς θα είμαστε Κυπελλούχοι τη Δευτέρα, έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια αξιόλογη ομάδα, όπως ο Ζαρός, που του αξίζουν συγχαρητήρια για την παρουσία του στον τελικό. Έτσι θέλουμε με το Κύπελλο και με την άνοδο στο πρωτάθλημα να κλείσουμε μια επιτυχημένη χρονιά, κι εμείς ως ποδοσφαιριστές χαιρόμαστε που είμαστε στον Ηρόδοτο, είμαστε μια οικογένεια με καλά αποδυτήρια, κάτι που βγαίνει και στο γήπεδο».

Ο επιθετικός του Ζαρού, Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος διανύει την δεύτερη σεζόν στο σωματείο, ανέφερε για τον τελικό: «Είναι ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι και αποτελεί μεγάλη χαρά που παίζουμε πρώτη φορά σε τελικό. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Η ομάδα μας είναι έτοιμη και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Μακάρι να το απολαύσει και ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News