default-image

Ήττα για την Εθνική Νέων στην πρεμιέρα του Elite Round

Ποδόσφαιρο
Ήττα για την Εθνική Νέων στην πρεμιέρα του Elite Round

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακή αρχή έκανε η Εθνική Νέων στην 1η αγωνιστική του Elite Round καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Ουκρανία και η υπόθεση πρόκριση δυσκόλεψε πολύ από την αρχή.

Σε πολύ δύσκολη θέση με το... καλημέρα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο Elite Round βρίσκεται η Εθνική Νέων, καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα από την Ουκρανία με 2-0.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα που παρατάχθηκε χωρίς τον Ρέτσο που ήταν τιμωρημένος, στάθηκε άτυχη και στη διάρκεια του αγώνα, καθώς τραυματίστηκε ο Βρουσάι στο 26'. Οι Ουκρανοί έχασαν ευκαιρία να προηγηθούν μόλις στο 22', όταν 22' ο Σαπαρένκο αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Σιαμπάνη.

Παρ' όλα αυτά, η Ουκρανία προηγήθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με σκόρερ τον Μικολένκο, ενώ την οριστική έκβαση του αγώνα έγραψε ο Ρουσίν στο 49'.

Οι Ουκρανοί έμειναν με 10 παίκτες στο 51', αλλά η ομάδα του Γιάννη Γκούμα δεν ήταν σε καλή μέρα, με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους.

Ουκρανία: Λούνιν, Γιακίμετς, Στσαστλίβτσεβ, Μικολένκο, Ντουμπίντσακ, Τσεμπέρκο, Σαπαρένκο, Μπουλέτσα (56' Ποπόβ), Τοπάλοβ (90'+ Αλιμπέκοβ), Λούνοβ, Ρουσίν (83' Λεντνέβ)

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Βαλμάς (54' Παυλίδης), Νικολάου, Ευαγγέλου, Κατράνης, Λάμπρου (71' Μπουζούκης), Μίγγος, Νάτσος, Λημνιός, Βρουσάι (26' Μπαστιανός), Καμπετσής.

Η Βαθμολογία

1) Ουκρανία 3

2) Ολλανδία 3

3) Φινλανδία 0

4) Ελλάδα 0

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News