default-image

Ποδόσφαιρο, πόλοι, μαγνητικά πεδία και άλλα...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο, πόλοι, μαγνητικά πεδία και άλλα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βγάλτε όλα στη φόρα! Λαμία και Άρης βρίσκονται σε δημόσια αντιπαράθεση με πολλές αιχμές είτε δια στόματος Πανουργιά Παπαϊωάνου (ιδιοκτήτης ΠΑΕ Λαμίας), είτε δια μέσου «κύκλων» του Άρη. Ευνοημένοι είναι κι οι δύο άλλωστε από θέμα διαιτησίας, κατά περίσταση και κατ' αναλογία. Συνεχίστε το!

Δεν είναι όπως ο ΟΦΗ που μπήκε στο πρωτάθλημα σαν το αρνάκι του Πάσχα, με στραβούς Αρετόπουλους που δεν έβλεπαν το καραμπινάτο πέναλτι στο Βικελίδης, ή περνούσαν οι άλλοι από δίπλα του στην Κρήτη με πέτσινα πέναλτι από την έδρα του Κισσαμικού και τα σφυρίγματα Ηρακλειώτη διαιτητή.

Ούτε στοίχημα λοιπόν, ούτε δυο ομάδες σε μία μασχάλη όπως την βλέπει την κατάσταση στον Άρη ο κ. Πανουργιάς, ούτε όμως Ιεροσταμάτηδες με «δικέφαλους» του νότου στο πέτο τους, όπως τρέχουν τον προγραμματισμό τους, έχοντας και την παραγωγή του σκανδάλου για να εξαφανισθεί μια υπόθεση που υπερβαίνει τις χίλιες κακές διαιτησίες. Έτσι κύριε πρόεδρε;

Ο ΟΦΗ βρέθηκε αίφνης και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος χωρίς μαγνητικό πεδίο και οι «πόλοι» δούλευαν εκεί που είχαν συντονισθεί πριν έλθει η ενεργοποίησή του εκλεκτού επί ΠΔΕ… Γι αυτό και έχει ένα παραπάνω (ηθικό) δικαίωμα να μιλάει. Πόσον μάλλον όταν ο εκ των αρχιδιαιτητών είναι συντοπίτης του, χωρίς παροχές κάθε είδους εύνοιας...

Το γράμμα της Καλαμαριάς τελικά μάλλον φανερώνει την (όποια) διαφορά που υφίσταται μεταξύ «δικεφάλων». Ο μεν Καλαϊτζίδης (προπονητής της Καλαμαριάς) που πιστεύει στον Αετό του Νότου, έχει να λέει για τον Αετό του Βορρά ότι στηρίζει στο πρωτάθλημα του ομίλου άλλες ομάδες, μια εκ των οποίων από την Ένωση Χατζησαρόγλου στη Δράμα … Έτσι ερμηνεύεται από χρήστες του δικτύου.

Ο Μανόλης Ζερβάκης παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣΗ παραμονές του μεγάλου τελικού, με αφορμή ότι δεν τον είχαν ενημερώσει για το Ενωσιακό γήπεδο; Χωρίς να αναζητήσει πόσοι το ήξεραν; Και ανεξαρτοποιείται, ως "Ανεξάρτητος Έλλην". Ακολουθεί κι άλλος, είπαμε... Η ΕΠΣΗ μπαίνει πολύ πρόωρα σε προεκλογική περίοδο, αλλά ως τότε η αριθμητική συνοχή της διοίκησης είναι δυνατή!

Έτσι τον τελικό κυπέλλου οργανώνει ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος Μανόλης Μαθιουδάκης! Ως υπηρεσιακός. Την ξέρει καλά την τέχνη των μεγάλων αγώνων!

Στις εκλογές της ΕΠΣ Ρεθύμνου που θα γίνουν τη Δευτέρα, μετά από κινήσεις του «πεδίου» (προφανώς), δύο από τους αντιπολιτευτικούς υποψήφιους παραιτήθηκαν. Χθες περίμεναν και τον τρίτο… Μάλλον το «εξομάλυναν», ενώ ο Γιαννάκης ο μέγας ευεργέτης του μελλοντικού ελληνικού ποδοσφαίρου, θα έχει να λέει καταπληκτικές ιστορίες από το όμορφο Ρέθυμνο και τη φιλοξενία των χωριανών του "ημίθεου"!

Η πιθανότητα να έλθει ο τελικός κυπέλλου στο Παγκρήτιο, είναι ν προκριθεί η ΑΕΚ εν πρώτοις και κατόπιν ο Παναθηναϊκός. Γιατί βάλανε τόσα «ουδέτερα» γήπεδα; Για να έχουν όλες τις εναλλακτικές από θέμα καταλληλότητας γηπέδων και να μην εξαιρέσει και κανέναν τόπο ή χώρο από τις προεπιλογές. Το "Καυτατζόγλειο" αποτελεί εγγύηση και είναι και η αδυναμία του Ιούλιου!

Πάντως αν πρόκειται για έναν τελικό με σαματάδες, καλύτερα και να λείπει. Μην ξεχνάμε ότι οι περυσινοί τους είχαν ορίσει για τη Γερμανία, μετά που είδαμε και τον τελικό των «300»!

Δεν προκλήθηκε ο Σύνδεσμος Διαιτητών!

Πέρα από τα ρεπορτάζ των ορατών γεγονότων που αφορούσαν το πλούσιο δείπνο της ΕΠΣΗ για τον τελικό του κυπέλλου της Δευτέρας, υπήρξε και αόρατη είδηση: Η παντελής απουσία εκπροσώπησης του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου που σε εκδηλώσεις αυτού του επιπέδου για το τοπικό ποδόσφαιρο, ήταν πάντα «πρώτο τραπέζι… πίστα»! Αλλά πως να πάνε οι άνθρωποι, αφού η ΕΠΣΗ κατά πληροφορίες μας δεν τους προσκάλεσε; Η επισήμανση αυτή είναι ισχυρή ένδειξη για την αλλοίωση των σχέσεων μεταξύ τους και μετά όσα ειπώθηκαν με την παρουσία του κ.κ. Κουναλάκη και Μαυραντωνάκη στο συμβούλιο της Ένωσης και με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΔΠΗ που στην ΕΠΣΗ καταχωρούν ως «ψευδή». Να περιμένουμε μετά από αυτό τάχιστες εξελίξεις ή όπως λέει ο νέος αρχιδιαιτητής της τοπικής Ένωσης «Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός»;

-Πόσες φορές ακούσθηκε την περασμένη Δευτέρα η λέξη "Αχάριστοι" από ποιον σε ποιους και πού;

Έξω πάμε καλά!

Ο ΟΦΗ το χάρηκε στα Περιβόλια. Να συνεχίσει έτσι λοιπόν να χαίρονται όλοι. Πάντως οι αριθμοί δείχνουν ότι το αρνητικό πρόσημο στα εκτός έδρας, δεν υφίσταται πλέον, αφού ο ΟΦΗ είναι από τις πλέον αποτελεσματικές ομάδες μακριά από την Έδρα. Μακριά από το Ηράκλειο ο ΟΦΗ είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα με 20 βαθμούς (19, ο Άρης, 23 η Λαμία και 29 ο Απόλλων), ενώ στο Γεντί Κουλέ είναι έβδομος με 22 βαθμούς. Καλύτερες κατά σειρά έδρες είναι ως τώρα του Άρη (31), της Λαμίας (30), ΤΟΥ Αγροτικού Αστέρα και του Απόλλωνα (27), των Τρικάλων και του Παναιγιάλειου (26)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News