Αθλητισμός

Μοίρασε δώρα και αγάπη το Ρέθυμνο Cretan Kings

Μια ξεχωριστή επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα  το Ρέθυμνο Cretan Kings, μοιράζοντας δώρα και αγάπη στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

Οι μαθητές επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους αθλητές και ήταν ενθουσιασμένα από την επίσκεψή τους. Μάλιστα, είχαν ετοιμάσει διάφορες εκπλήξεις στους παίκτες, με ορισμένα εξ αυτών να παίρνουν τον ρόλο των δημοσιογράφων, μαθαίνοντας πράγματα για την μπασκετική ζωή. Έπειτα, πραγματοποίησαν γυμναστικές επιδείξεις, ενώ σειρά είχαν τα σουτ και το παιχνίδι. Παιδιά και αθλητές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες (Ασημί και Πράσινη ομάδα), με τα καλάθια να διαδέχονται το ένα το άλλο. Τέλος, ένας εκ των θαυμαστών της ομάδας, ο Γιάννης Αλεξάνδρου προσέφερε μία όμορφη ζωγραφιά, όπου αποτυπώνεται η νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Το «παρών» στην επίσκεψη αυτή έδωσαν οι Χάρης Γιαννόπουλος, Ρόλαντ Σάφτενααρ και Θωμάς Κώττας, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη και ο Νίκος Τζανιδάκης από το Γραφείο Τύπου.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς την Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου κα Ανδρομάχη Κασπίρη για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.

Σχόλια