Αθλητισμός

Πιάνει δουλειά στον Ολυμπιακό ο Λεμονής

Μόνο η ανακοίνωση απομένει ώστε ο Τάκης Λεμονής να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού από τη στιγμή που η απάντηση του Ρεμί Γκαρντ δεν ήταν η επιθυμητη…

Ο Γάλλος τεχνικός φέρεται να απάντησε θετικά, αλλά για το… καλοκαίρι. Ο λόγος που παρέθεσε στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» ήταν ότι οι συνεργάτες που είχε στη Λυών και θα ήθελε να τον ακολουθήσουν εργάζονται στην παρούσα φάση σε άλλους συλλόγους.

Με τον Ολυμπιακό, όμως, να «καίγεται» για έτοιμη λύση εν όψει και της δύσκολης συνέχειας στο Κύπελλο, αλλά και στο πρωτάθλημα, επιλέχθηκε ο Τάκης Λεμονής.

Ο 57χρονος τεχνικός γνωρίζει τα… κατατόπια και είναι μία αξιόπιστη λύση που θα δώσει και στη διοίκηση τον απαιτούμενο χρόνο για να αναζητήσει ίσως τον ιδανικό υποψήφιο.

Η ανακοίνωση αναμένεται εντός της Πέμπτης (23/3), με τον Λεμονή να πηγαίνει το απόγευμα στου Ρέντη για την προπόνηση. Βοηθός του αναμένεται να είναι όπως και στο παρελθόν ο Μιχάλης Καβαλιέρης, ενώ θα μείνουν κανονικά στο τιμ ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Ράντος και οι δύο αναλυτές (Μαρτάκος και Βογιατζής).

Σχόλια