Αθλητισμός

Νίκη- βάλσαμο θέλει ο ΟΦΗ στα Χανιά

Η άνοδος είναι πλέον… άπιαστο όνειρο για τον ΟΦΗ με βάσει τις βαθμολογικές διαφορές και η σημερινή αναμέτρηση με τον ΑΟ Χανιά εκτός έδρας, έχει μια άλλη αφετηρία σε ότι αφορά το κίνητρο.

Στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα στο γήπεδο των Περιβολίων για την 22η αγωνιστική, η ομάδα του Ηρακλείου θέλει τη νίκη, που θα αποτελέσει… βάλσαμο μετά την ήττα από τα Τρίκαλα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές κινούνται πλέον υπό το πρίσμα «όσο γίνεται ψηλότερα», αλλά αυτό προϋποθέτει νικηφόρα αποτελέσματα, τόσο για να μην ανοίξει κι άλλο η… ψαλίδα, αλλά και να μην… προσπεράσουν ομάδες που είναι πιο κάτω στη βαθμολογία.

Η προετοιμασία έγινε σε μικρό χρόνο, κάτω που δεν έδωσε τη δυνατότητα και για μεγάλη αλλαγή στον τομέα της ψυχολογίας. Ζητούμενο είναι για τον ΟΦΗ να βγάλει άμεσα… αντίδραση και να μπει ξανά σε ένα δρόμο που, έστω και με την διαμορφωμένη κατάσταση, θα φέρει ξανά χαμόγελα.

Κανονικά ο Μπόατενγκ

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση στο ΒΑΚ, ενώ η αποστολή από το απόγευμα κατέλυσε σε ξενοδοχείο των Χανίων.

Κανονικά είναι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, ο οποίος για μία ακόμη μέρα προπονήθηκε κανονικά και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές, ο Γκάνεζος μέσος διεκδικεί φανέλα βασικού και θα αντικαταστήσει ένα εκ των Χαντί ή Πουρτουλίδη. Επίσης, ερωτηματικά ίσως υπάρχουν στα άκρα της επίθεσης με τους Μιλοσάβλιεφ και Ράντι να είναι υποψήφιοι μαζί με τους Μάνο και Πάγκαλο.

Στην αποστολή μετέχουν είκοσι ποδοσφαιριστές και πρόκειται για τους Στρέζο, Δερμιτζάκη, Κιάσσο, Κώτσιος, Κομεσίδη, Βαλλιάνο, Παντίδο, Φαζό, Αντουκόρ, Μητρόπουλο, Νάστο, Χαντί, Πουρτουλίδη, Μπόατεγκ, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Ογκμποε, Βουό, Πάγκαλο και Μάνο.

Οι τραυματίες Κοιλιάρας, Χύζι ακολούθησαν και χθες ατομικό πρόγραμμα και φυσικά έμειναν εκτός, όπως και για λόγους τακτικής οι Όστοϊτς, Χύζι, Μπουρσέλης, Βρεττός, Κοντογιάννης και Μανιαδής.

Σχόλια