default-image

Νέες νίκες για τις ομάδες μπάσκετ του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου

Μπάσκετ
Νέες νίκες για τις ομάδες μπάσκετ του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εντυπωσιακή τους πορεία συνεχίζουν οι ομάδες μπάσκετ του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου αφού τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια νίκησαν χθες για την β΄ φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Πρωταθλημάτων.  

Τα αγόρια στο κλειστό του Κερατσινίου αντιμετώπισαν το ΓΕΛ Νάξου και επικράτησαν 69-44. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ όμως στην επανάληψη η ομάδα του Ηρακλείου επέβαλε το ρυθμό της και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Σήμερα το 3ο ΓΕΛ έχει ρεπό του ενώ αύριο  θα παίξει με το ΓΕΛ Μυτιλήνης.

3ο ΓΕΛ Ηρακλείου: Καθαράκης 2, Γαλανάκης 6(1), Μαχαιριανάκης 15(1), Νησωτάκης  , Νησωτάκης 8, Τζανόπουλος, Γιακουμάκης, Καλομοίρης 6, Μανιαδής M.A. 8., Κίτσος-Καλυβιανάκης Ι., Μανιαδής E. 9, Κίτσος-Καλυβιανάκης Κ. 9(2), Κυπριωτάκης 6.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν όμως και τα  κορίτσια του 3ου ΓΕΛ , κερδίζοντας με 72-7 την αδύναμη ομάδα του ΓΕΛ Ρόδου.  Το αποτέλεσμα μαρτυρά την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Και τα κορίτσια του Αλέξη Οικονόμου έχουν σήμερα ρεπό ενώ αύριο θα παίξουν με το ΓΕΛ Χίου.

Αύριο το «μενού» περιλαμβάνει ρεπό και την Πέμπτη επόμενος αντίπαλος είναι το ΓΕΛ Χίου.

Την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου απαρτίζουν οι:   Σεμερτζάκη, Λιόντα, Γαλανάκη, Βατσινά, Μπορμπαντωνάκη, Νίχλου, Κριμήλη, Μαλλιαράκη, Τζανετή, Παπαμαρκάκη, Σφακιανάκη, Κασαπίδη.

Πρόκριση για το 11ο ΓΕΛ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Σχολικού πρωταθλήματος Βόλεϊ Αγοριών Λυκείων πήρε το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου που νίκησε χθες 2-1 σετ το ΓΕΛ Νέας Κυδωνίας και τώρα περιμένει το νικητή των Νομών Λασιθίου Ρεθύμνου. Σε ότι αφορά τα κορίτσια το 8ο ΓΕΛ Ηρακλείου ηττήθηκε από την ομάδα της Σούδας που στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει το Λύκειο Σητείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News