Αθλητισμός

Έγινε η συνάντηση ΟΦΗ και Άρη με Βασιλειάδη

Την πόρτα του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη πέρασαν οι νομικοί εκπρόσωποι του ΟΦΗ και του Άρη, αναφορικά με την υπόθεση της Λαμίας και το γεγονός ότι ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου την έχει θέσει στο αρχείο.

Ο κ. Βασιλειάδης άκουσε προσεκτικά τον κ. Φωτάκη, που εκπροσώπησε τον ΟΦΗ αλλά και τους δικηγόρους του Άρη, αναλύοντάς του διεξοδικά τις λεπτομέρειες και τις νομικές πτυχές της υπόθεσης. Ο υφυπουργός έδειξε κατανόηση αλλά ήταν ξεκάθαρος ότι δεν μπορεί να κάνει καμία παρέμβαση στην αθλητική δικαιοσύνη.

Δηλώσεις πάντως για το ζήτημα έκανε ο πρόεδρος της Football League κ. Λεουτσάκος, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη στον αθλητικό εισαγγελέα: «Το μαγαζί δεν έχει προίκες από τους προηγούμενους. Θέλουμε το πρωτάθλημα να γίνεται με ίσους όρους. Μέχρι τώρα, για τον κύριο Σιμιτζόγλου και τα ελλιπή στοιχεία που αφορούν στην υπόθεση της Λαμίας, δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου. Δεν έχουμε και την δικαιοδοσία να επεμβαίνουμε στα αρμόδια όργανα. Ούτε θέλουμε φυσικά να το κάνουμε αυτό. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και τον αθλητικό δικαστή. Η επικοινωνία των δύο είναι σε εσωτερικό επίπεδο. Κανείς δεν μπορεί να παρέμβει. Είναι εξαίρετοι και οι δύο».

Σχόλια