default-image

Πρώτη στην Εθνική με Ζέκα και τους… μικρούς

Ποδόσφαιρο
Πρώτη στην Εθνική με Ζέκα και τους… μικρούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με το Βέλγιο, με τον Κάρλος Ζέκα και τους νεαρούς Μανθάτη-Ανδρούτσο να είναι στο επίκεντρο.

Τα νέα πρόσωπα τράβηξαν τα βλέμματα του ενδιαφέροντος, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για την Εθνική, ενώ οι ταλαντούχοι άσοι του Ολυμπιακού εξέφρασαν τη χαρά τους που είναι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι Μανωλάς και Μήτρογλου ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης.

Ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε για το παιχνίδι με τους Βέλγους και διάφορα άλλα θέματα.

«Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά θα την αντιμετωπίσουμε χωρίς φόβο. Θα δείξουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο, τόσο στην άμυνα, όσο και στην κόντρα επίθεση, όπως είχαμε κάνει στα φιλικά με την Αυστραλία και την Ολλανδία. Το Βέλγιο είναι μια πολύ καλή ομάδα επιθετικά, αλλά κι εμείς έχουμε καλή αμυντική λειτουργία και θα το δείξουμε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά. Είναι μια ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για την κλήση των Ανδρούτσου και Μανθάτη, αλλά και του Ζέκα, είπε: «Έχουν αγωνιστεί στους τελευταίους 6-8 μήνες, είναι εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές και τους καλέσαμε για να τους δούμε. Από την άλλη προσθέσαμε έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία και πολλές παραστάσεις στο πρωτάθλημα της Super League με τον Παναθηναϊκό, τον Ζέκα. Είναι μια καλή ευκαιρία και γι' αυτόν από τη στιγμή που εξασφάλισε το ελληνικό διαβατήριο να έρθει στην Εθνική».

Ερωτηθείς αν θα παίξει η Εθνική για δύο αποτελέσματα απάντησε: «Πάντα παίζουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να περάσουμε στα τελικά του Μουντιάλ και αυτό πρέπει να το δείξουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε έτοιμοι».

Όσο για το αν το παιχνίδι αυτό είναι πιο σημαντικό από εκείνο με τη Βοσνία, τόνισε: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Όχι μόνο αυτά τα δύο, αλλά όλα στον όμιλο».

Για την απουσία του Καρνέζη επισήμανε: «Είναι σημαντική απουσία και θα είμαι χαρούμενος να τον έχουμε ξανά πίσω κόντρα στη Βοσνία. Από την άλλη πλευρά έχουμε έναν έμπειρο τερματοφύλακα, τον Γλύκο, κι έναν πολύ ταλαντούχο, τον Καπίνο».

Τέλος, για την απουσία του Κυριάκου Παπαδόπουλου επισήμανε: «Είναι μία από τις σημαντικότερες απουσίες μας, όπως και ο Καρέλης. Βέβαια, είναι θετικό ότι ο Παπαδόπουλος αγωνίζεται με το Αμβούργο και τα πηγαίνει πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχει αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News