default-image

Στήριξη Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε Πολεμαρχάκη και διοίκηση

Ποδόσφαιρο
Στήριξη Ερασιτέχνη ΟΦΗ σε Πολεμαρχάκη και διοίκηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, με την οποία εκφράζει τη στήριξη του στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Πολεμαρχάκη, τους μετόχους και το Δ.Σ.

Μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσης του να θέσει την παραίτηση του στη διάθεση των μετόχων, η διοίκηση του Ερασιτέχνη αναφέρει στην ανακοίνωση της: «Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ εκφράζει την αμέριστη στήριξη στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη, στους μετόχους και στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν, για να επαναφέρουν τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει.

Είναι μια προσπάθεια για την οποία χρειάζεται υπομονή και αξίζει τη στήριξη όλων, γιατί είναι μια προσπάθεια μέσα από το Ηράκλειο,  με υγεία, από ανθρώπους που αγαπούν τον ΟΦΗ.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ από την πρώτη στιγμή, στήριξε το εγχείρημα των επιχειρηματιών που ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας και συνεχίζει να το κάνει , όπως θα το κάνει και στο μέλλον.

Παρά τις όποιες απογοητεύσεις που μπορούν να επιφέρουν συμπεριφορές όπως αυτές στον αγώνα με τα Τρίκαλα, η θέση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν σήμερα τις τύχες της ομάδας, θα φέρουν στο σύλλογο πολύ καλύτερες μέρες στο μέλλον.

Ανέβασαν την ομάδα από την Γ' Εθνική στις επαγγελματικές κατηγορίες και παρ' ότι η φετινή χρονιά δεν είναι αυτή που όλοι επιθυμούμε, είναι βέβαιο ότι  με αυτή τη διοίκηση, ο ΟΦΗ θα βρεθεί σύντομα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News