Αθλητισμός

Προχωράει το ενωσιακό γήπεδο ΕΠΣΗ στο ΤΕΙ Ηρακλείου!

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο ΤΕΙ Ηρακλείου, το οποίο βρίσκεται σε αδράνεια τα τελευταία χρόνια, αναμένεται να αποτελέσει το νέο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ηρακλείου!


Το θέμα έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα και σήμερα έγινε μία σημαντική συνάντηση για να μπει στην τελική ευθεία η αξιοποίηση του χώρου και να γίνει πραγματικότητα μία προσπάθεια ετών για να αποκτήσει το Ηράκλειο το δικό του ενωσιακό γήπεδο.

Η συνάντηση μεταξύ των επιτελών ΤΕΙ και ΕΠΣΗ έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη αλλά και του Νίκου Συριγωνάκη, αναλαμβάνοντας η Περιφέρεια Κρήτης την χρηματοδότηση του έργου!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ενημέρωση της ΕΠΣΗ:

"Συνάντηση προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες βελτίωσης και ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών στο ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο για την άθληση φοιτητών, μαθητών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αθλούνται σε σωματεία αλλά και να «στεγαστούν» ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία που δεν έχουν εγκαταστάσεις, έγινε σήμερα στο ΤΕΙ Κρήτης με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκου Συριγωνάκη και αντιπροσωπειών του ΤΕΙ Κρήτης και της ΕΠΣΗ, με επικεφαλής τους προέδρους Βαγγέλη Καπετανάκη και Νίκο Τζώρτζογλου.

Στη συνάντηση έγινε μια κατ' αρχήν ενημέρωση από την ΕΠΣΗ, βάσει της πρότασής της για την αξιοποίηση, βελτίωση και ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών του ΤΕΙ και αποφασίστηκε να γίνει δεύτερη συνάντηση την ερχόμενη Πέμπτη ανάμεσα στις τεχνικές υπηρεσίες ΤΕΙ και ΕΠΣΗ αλλά και να συνταχθεί και μελέτη κόστους.

Στη συνάντηση επίσης μετείχαν από πλευράς ΕΠΣΗ ο Μανόλης Μαθιουδάκης και ο μηχανικός Γιάννης Κωστάκης, ενώ από το ΤΕΙ μετείχαν ο αναπληρωτής πρόεδρος Μανόλης Τσικνάκης, ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών Χαράλαμπος Κουτρούλης, ο αναπληρωτής γραμματέας του ΤΕΙ, Μιχάλης Παναγιωτάκης και ο προϊστάμενος φοιτητικής μέριμνας, Αντώνης Παντελάκης".

Σχόλια