Αθλητισμός

Ανακοίνωση των "Alternatives" για ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι φίλοι του Εργοτέλη "Alternatives" αναφερόμενοι τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στο μπασκετικό.

Για το πρώτο αναφέρουν ότι ο πρώτος… τελικός ολοκληρώθηκε επιτυχώς όμως απομένουν άλλοι επτά, ενώ προαναγγέλλουν εκδρομή στα Χανιά για το ματς με το ΙΝΚΑ.

Όσον αφορά στο μπάσκετ κάνουν λόγο για παγωμάρα μετά την ήττα από τον Τρίτωνα και τονίζουν ότι η φετινή πορεία έχει υπαίτιους…

Αναλυτικά, η ανακοίνωσή τους:

«Πάει ο πρώτος...

Χθες στο Παγκρήτιο έφυγε ο πρώτος από τους 8 τελικούς. Μένουν άλλοι 7.

Με μία άνετη νίκη, από αυτές που μας έλειπαν και είχαμε να δούμε αρκετό καιρό.

Το μυστικό ήταν αυτό που είχαμε πει Πνίξιμο του αντιπάλου από το πρώτο λεπτό και το γκολ θα ερχόταν, όπως και έγινε.

Η εμφάνιση της ομάδας δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, παρόλο που θα μπορούσε να είναι λιγότερο χαλαρή και πιο προσεκτική σε αρκετές στιγμές.

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Επόμενος τελικός, επόμενη στάση, γήπεδο Μουρνιών, απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του ΙΝΚΑ στις 2 Απρίλη.

Ένα είναι δεδομένο: ότι οι Εργοτελίτες-ισσες, θα κάνουν τους ποδοσφαιριστές να νιώσουν ότι παίζουν σπίτι τους. Λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες.

Σχετικά με το μπασκετικό τμήμα, επικρατεί παγωμάρα σε όλους μας. Στα εναπομείναντα ματς καλούμε τους παίχτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας να παίξουν για την τιμή της φανέλας, την ιστορία της ομάδας, όπως κάνουν τόσο καιρό, παρά τις δυσκολίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες για τη φετινή πορεία.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

VENCEREMOS

Ανακοίνωση φίλων Εργοτέλη "Alternatives"».

Σχόλια