default-image

Δεν υπήρξαν εκπλήξεις στην Α1 ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
Δεν υπήρξαν εκπλήξεις στην Α1 ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος παίρνοντας τρεις ξεκούραστους βαθμούς στην 30η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ (3-0α.α. το Ρούβα) διατήρησε τη διαφορά του +13 από τον δεύτερο Γιούχτα, με τους Αρχανιώτες να επικρατούν 2-0 του ΟΦΑ.

Ωστόσο, στις Αρχάνες το κλίμα ήταν εορταστικό! Το 1-0 το έκανε ο Χαρμπής ενώ το 2-0 ο Άγγελος Καστελλιανάκης, ο οποίος είχε γενέθλια και πανηγυρίζοντας… έσβησε τα κεράκια στον πάγκο με τους συμπαίκτες του! Η τούρτα-έκπληξη που εμφανίστηκε ήταν μία ιδέα του παράγοντα της ομάδας, Κώστα Μπουνάκη. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σταυρακάκη.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Χωματάς, Κασσωτάκης, Νικηφόρος(75' Μανουσάκης), Σεληνιωτάκης, Ρωμανάκης, Φουκαράκης, Παχάκης, Καστελλιανάκης, Χαρμπής(70' Νοκάι), Χρηστάκης(70' Μπέρκης), Μαρκάκης.

ΟΦΑ:  Αλνασάν, Λουλάκης, Σταυρακάκης, Αλεξάκης, Μερκούρι(88' Τζιράκης), Τερζίδης, Δαγκωνάκης, Λέλεκας(60'  Μαζιτζής), Παπουτσάκης(88'  Κορναράκης), Κεκιλιάδης, Σφακιανάκης.

ΖΑΡΟΣ-ΑΛΜΥΡΟΣ 2-0

Στο πρώτο 10λεπτο καθάρισε ο Ζαρός το παιχνίδι με τον Αλμυρό, παίρνοντας άλλη μια σημαντική νίκη μετά το «διπλό» στον Κρουσώνα την περασμένη αγωνιστική. Σκόρερς ήταν οι Νταβιγλάκης και Φραγκιαδουλάκης. Λίγο πριν το τέλος ο Κλαπάκης κέρδισε πέναλτι αλλά ο ίδιος το εκτέλεσε και δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΜΟΙΡΕΣ 1-0

Οι Μοίρες σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες στο α' ημίχρονο και τελικά την… πάτησαν στην επανάληψη, αφού οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και βρήκαν το δρόμο προς τη νίκη. Σκόρερ για την Χερσόνησο ήταν στο 82' ο Καπετανάκης με πέναλτι που κέρδισε ο Περβολαράκης. Στα τελευταία λεπτά οι Μοίρες είχαν δοκάρι με τον Ιερωνυμάκη ενώ τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα, Σάββα Χριστοδουλάκη.

ΑΟΤ-ΠΑΟΚ 1-1

Ο ΑΟΤ προηγήθηκε με τον Μπερουασβίλι στο α' μέρος και είχε σημαντικές φάσεις για να «κλειδώσει» τη νίκη του, ωστόσο πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες με το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε από τον Μεταξάκη, σε μια από τις λιγοστές φάσεις του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι. Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση και ο διαιτητής κ. Μαυραντωνάκης έδειξε κόκκινη κάρτα στον Διγενή του ΠΑΟΚ.

ΜΙΝΩΙΚΗ-ΡΩΜΑΝΟΣ 1-0

Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της κατέκτησε η Μινωική με 1-0 επί του Ρωμανού. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 60' με σκόρερ για την ομάδα της Φορτέτσας τον Λέσι. Ο Ρωμανός είχε ευκαιρίες με Ξυλούρη και Οικονομάκη για το γκολ της ισοφάρισης όπως φάσεις είχαν και οι Λέσι, Τσαΐνης και Κλίνης για το 2ο τέρμα της ομάδας τους.

ΕΓΟΗ-ΦΑΙΣΤΟΣ 4-2

Ο ΕΓΟΗ νίκησε στην Βαγιά τη Φαιστό και έβαλε φωτιά στη μάχη της ουράς, αφού το τρίποντο ήρθε απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο στην Α1 ΕΠΣΗ. Το παιχνίδι είχε αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων! Το 1-0 έκανε ο Σταυρακάκης για να ισοφαρίσει για τη Φαιστό ο Γ.Παπαδάκης. Με Αουγκλέντ και Κέσκο ο ΕΓΟΗ ανέβασε το σκορ στο 3-1. Η Φαιστός μείωσε 3-2 με τον Μάλι και προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά τελικά στο 87' ο Περισυνάκης διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ-ΠΑΝΟΜ 4-1

Εξαιρετικός ήταν ο Ανθεστίων, σε ένα ματς που ξεκίνησε με χαμένο πέναλτι, με τον Ζαχαριάδη να αποκρούει την εκτέλεση του Δρακούλη. Ωστόσο οι Θραψανιώτες βρήκαν στη συνέχεια δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με Φραγκιαδάκη και Τρουλάκη. Ο Τζανάκης μείωσε 2-1 για τον ΠΑΝΟΜ, με τον Ανθεστίωνα να φτάνει στο επιβλητικό 4-1 με άλλα δύο γκολ από Δρακούλη και Στρατάκη.

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ-ΓΟΡΤΥΣ 2-0

Γειτονικό ντέρμπι έγινε στη Γαλιά, με την Δόξα να επικρατεί με 2-0 της Γόρτυνας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 8' με τον Ποτηράκη, με την Γόρτυνα να διαμαρτύρεται για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης. Στο 38' οι φιλοξενούμενοι είχαν τριπλή ευκαιρία με Μπέη, Καουκάκη και Μιγκέλ για να ισοφαρίσουν. Το άγχος από τους γηπεδούχους το έδιωξε στο 90' ο Σουλτάτος, κάνοντας το 2-0, με την Γόρτυνα να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - ΠΑΝΟΜ             4-1

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΜΟΙΡΕΣ      1-0

Ε.Γ.Ο.Η - ΦΑΙΣΤΟΣ            4-2

Α.Ο.Τ. - Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ      1-1

ΜΙΝΩΙΚΗ - ΡΩΜΑΝΟΣ            1-0

ΖΑΡΟΣ - ΑΛΜΥΡΟΣ            2-0

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - Ο.Φ.Α.            2-0

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ - ΓΟΡΤΥΣ      2-0

ΡΟΥΒΑΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ            0-3α.α.

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.- ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ      0-3α.α.

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

13.ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      41

17.Ο.Φ. ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ      22

19.ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      -5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (31η)

ΜΟΙΡΕΣ - ΠΑΝΟΜ             

ΦΑΙΣΤΟΣ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ      

ΡΩΜΑΝΟΣ - Ε.Γ.Ο.Η            

ΑΛΜΥΡΟΣ - Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ      

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ - ΜΙΝΩΙΚΗ            

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ      

ΓΟΡΤΥΣ - ΖΑΡΟΣ                  

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ      

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΡΟΥΒΑΣ      

Ο.Φ.Α. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΥΡΤΙΑΣ      

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News