default-image

Κρατά το χειροκρότημα και συνεχίζει ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο (video)

Μπάσκετ
Κρατά το χειροκρότημα και συνεχίζει ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στην ιστορία του ΑΣΚΑ Ηράκλειο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο δε συνοδεύτηκε με νίκη, όμως το ηρακλειώτικο σωματείο κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία.

Ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού στα Δύο Αοράκια ήταν αρκετός, ενώ υπήρξε και ένθερμος υποστηρικτής της προσπάθειας των παικτών του ΑΣΚΑ Ηράκλειο, οι οποίοι μπορεί να ηττήθηκαν με 31-67, όμως έχουν το ελαφρυντικό ότι μετρούν μόλις έξι μήνες ζωής ως ομάδα.

Όπως επισήμανε και ο προπονητής-παίκτης του ΑΣΚΑ Ηράκλειο, Μάξιμος Χατζηδάκης, «φέτος το πρωτάθλημα είναι τελείως αναγνωριστικό για εμάς. Θέλουμε να πάρουμε πολλές εμπειρίες από αυτές τις ομάδες, όπως ο Άτλας και οι υπόλοιπες του ομίλου μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να κοιτάξουμε στα μάτια αυτές τις ομάδες και να τις κοντράρουμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Τον έχουμε ανάγκη και θέλουμε να είναι κοντά μας. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να του το ανταποδώσουμε μέσα από τη δουλειά μας τα επόμενα χρόνια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News