default-image

Ο Πέλκας λύτρωσε τον ΠΑΟΚ, 1-0 τον Πανιώνιο

Ποδόσφαιρο
Ο Πέλκας λύτρωσε τον ΠΑΟΚ, 1-0 τον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις καθυστερήσεις κρίθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, με τον Δημήτρη Πέλκα να είναι ο λυτρωτής στο 95'.

Η αναμέτρηση κράτησε την αγωνία στο κατακόρυφο, με το νεαρό μέσο να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ, ενώ έπειτα αποβλήθηκε για άσεμνη χειρονομία.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 77' (αποβολή Οικονόμου) «ακούμπησε» τον χρυσό βαθμό, αλλά τον έχασε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση. Ο Μάτος ήταν αυτός που έβγαλε την σέντρα, ο Μυστακίδης έπιασε την κεφαλιά πάσα και ο Πέλκας από κοντά πλάσαρε σωστά και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Αμέσως μετά ο διαιτητής (Στυλιάρας)  έδειξε την κόκκινη στον σκόρερ σωστά, αφού ο επιθετικός του ΠΑΟΚ στον πανηγυρισμό του έπιασε τα γεννητικά του όργανα... Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος του αγώνα είχε δύο δοκάρια και δεν απειλήθηκε καθόλου. Το πρώτο ήταν στο 48' σε σουτ του εξαιρετικού Μπίσεσβαρ, ενώ το δεύτερο ήταν στο 90' σε κεφαλιά του Κουλούρη και αφού πρώτα είχε βρει την μπάλα ο Γιαννιώτης.

Ο Πανιώνιος είχε τις δικές του καλές στιγμές να προηγηθεί στο σκορ στο πρώτο μέρος. Μέσα σ' ένα τρίλεπτο. Στο 30' ο Κόρμπος βρέθηκε μετά από εκτέλεση κόρνερ μόνος του μέσα στην μιοκρή περιοχή, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ, ενώ στο 32' ο Γιεσίλ (μετά από πάσα του Σιώπη βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Γλύκο, αλλά το πλασέ του ήταν άψυχο και κατέληξε στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε έστω και δύσκολα στη νίκη, συνέχισε την καλή παράδοση που έχει κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα και μειώσε την διαφορά από τους Νεοσμυρνιώτες στους δύο βαθμούς, ελπίζοντας να τους προσπεράσει στα επόμενα παιχνίδια.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Κάνιας (80' Πέλκας), Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ενρίκε (84' Κουλούρης), Μπίσεσβαρ, Αθανασιάδης (76' Μυστακίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Γκιότα, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούρας (75' Ταποκό), Γιεσίλ (86' Σαββίδης), Μασούντ (90'+3' Μαχμούτοβιτς).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News