default-image

Έχασαν οι Μπακς, τραυματίστηκε ο Αντεντοκούνμπο (video)

Μπάσκετ
Έχασαν οι Μπακς, τραυματίστηκε ο Αντεντοκούνμπο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φρένο» στην ανοδική πορεία που πραγματοποιούσαν το τελευταίο διάστημα οι Μπακς, έβαλαν οι Ουόριορς στο Γκόλντεν Στέιτ επικρατώντας με 117-92! Στο 34-35 έπεσαν τα ελάφια που πάντως παραμένουν στην 8η θέση της Ανατολής που οδηγεί στα πλέι οφ.

Σε κακή μέρα βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είχε μόλις 9 πόντους (1/2 βολές, 4/13 δίποντα, 0/1 τρίποντο), ενώ ακόμη μάζεψε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έριξε 3 τάπες, έκανε 2 κλεψίματα και και υπέπεσε σε 2 λάθη σε 30 λεπτά.

Μάλιστα 5':47'' από το τέλος του ματς, ο Γιάννης αποχώρησε από το παρκέ, καθώς από ότι φαίνεται, γύρισε τον δεξιό του αστράγαλο όταν έκοψε τον Γκριν.

Σημείο κλειδί για το ματς, το δεύτερο δωδεκάλεπτο, διάστημα στο οποίο οι πολεμιστές έτρεξαν επιμέρους 36-15 και έκτοτε δεν κοίταξαν πίσω.

Ο Μάλκολμ Μπρόγκντον με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των ηττημένων. Ο Στεφ Κάρι είχε 28 πόντους με 6/8 τρίποντα και ο Κλέι Τόμπσον πρόσθεσε 21 για τους γηπεδούχους (προηγήθηκαν ακόμη και με 27π.), που και πάλι στερήθηκαν των υπηρεσιών του Κέβιν Ντουράντ. Ωστόσο ο «KD» άρχισε να κάνει σουτ με άλμα, κάτι που αποτελεί καλό σημάδι για την επιστροφή του στη δράση σύντομα.

Πηγή:sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News