default-image

Βετούλας: Ήταν μία μεγάλη νίκη

Μπάσκετ
Βετούλας: Ήταν μία μεγάλη νίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σημαντικότητα της νίκης που πέτυχε το Ρέθυμνο Cretan Kings στην Πάτρα επί του Προμηθέα στάθηκε ο Νίκος Βετούλας στη συνέντευξη Τύπου, ενώ επισήμανε ότι αισθάνθηκε περίεργα αντιμετωπίζοντας την ομάδα στον πάγκο της οποίας ξεκίνησε τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ρεθυμνιώτικης ομάδας:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ physical ομάδα. Ο στόχος μας ήταν βγάλουμε τη μπάλα από τα χέρια του Γκίκα και του Μπλάσινγκεϊμ, αλλά και να καταφέρουμε να βρούμε λύσεις απέναντι στη δυνατή άμυνα των πολύ καλών περιφερειακών παικτών του Προμηθέα.

Θεωρώ ότι αντιδράσαμε σωστά στην πίεση των γηπεδούχων και εκμεταλλευτήκαμε και το γεγονός ότι ο Τάλτον ήταν ξεκούραστος στο β΄ ημίχρονο. Στο α΄ ημίχρονο οι περισσότερες ενέργειες πήγαν στον Λέμον, όμως όταν το παιχνίδι πηγαίνει σε πιο σκεπτόμενες καταστάσεις, ο Τάλτον ξέρει ίσως να τις διαβάζει καλύτερα. Παράλληλα, σήμερα έβαλε και πολλά καθοριστικά σουτ. Του είχαμε πει να είναι έτοιμος για να παίξει συνεχόμενα στο β΄ ημίχρονο.

Σε ό,τι αφορά εμένα, ένιωσα περίεργα αντιμετωπίζοντας τον Προμηθέα, καθώς ήμουν στο ξεκίνημα της χρονιάς στην ομάδα και είχα κάνει τις αρχικές της επιλογές. Είμαι ευχαριστημένος από το ότι νικήσαμε. Δεν μας νοιάζει η θέση 7 ή η θέση 8 στην τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας. Σημασία για εμάς είχε το να μπούμε στα πλέι-οφ. Η επιτυχία μας αυτή αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο και μια επιβράβευση ταυτόχρονα για τη δουλειά μας».

Από την πλευρά του ο Γουόλτερ Λέμον Τζούνιορ που εκπροσώπησε τους παίκτες ανέφερε: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι παίζουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, οπότε έπρεπε να είμαστε επιθετικοί και μαχητικοί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η νίκη που πετύχαμε μας χαροποιεί καθώς είχε θέσει ως στόχο να μπούμε στα πλέι-οφ και πλέον συνεχίζουμε την προσπάθεια με πολύ καλή ψυχολογία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News