Αθλητισμός

"Εμείς έχουμε… πόλεμο και οι άλλοι… φιλικά"

Η πίκρα και η στεναχώρια ήταν… ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Ηλία Κώτσιου, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου.

Ο αρχηγός της ομάδας του Ηρακλείου υπογράμμισε μεταξύ άλλων, ότι οι Κρητικοί κάθε Κυριακή έχουν… πόλεμο, ανεξαρτήτως της θέσης του αντιπάλου, ενώ κάποιοι άλλοι παίζουν… φιλικά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Για άλλο ένα παιχνίδι ντέρμπι στο σπίτι μας είμαστε στεναχωρημένοι. Έχω έρθει και πάλι μετά από ήττες σε αγώνες που ήμασταν καλύτεροι και είτε χάσαμε είτε ήρθε ισόπαλοι. Σήμερα παίχθηκε ο αγώνας στο μισό γήπεδο, προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του αντιπάλου, κάτι πολύ δύσκολο σε όλα τα παιχνίδια. Για άλλη μια φορά όμως φάγαμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα.

Χρειάζονται και άλλες συγκυρίες σε έναν αγώνα πέραν από την απόδοση και σήμερα απογοητευτήκαμε και απογοητεύσαμε τον κόσμο μετά το καλό σερί που είχαμε. Πληρώνουμε το κάθε λάθος και την κάθε στιγμή αδράνειας που έχουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να δουλέψουμε. Προσπαθήσαμε πολύ απέναντι σε έναν αντίπαλο με καλή ψυχολογία. Εμείς οι παίκτες αισθανόμαστε ότι κάθε Κυριακή πηγαίνουμε σε πόλεμο κόντρα σε κάθε ομάδα, ενώ οι άλλοι παίζουν φιλικά.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, πιστεύαμε στην ανάκαμψη. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας γιατί έχουμε αγώνα την Τετάρτη και πρέπει να φανούμε αντάξιοι. Δεν μπορώ να εξηγήσω κάποια πράγματα, κάναμε ότι χρειάζεται και από μια φάση ήρθε το γκολ, δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Περιμένουν πολλά από εμάς, όμως απογοητευτήκαμε όλοι μας, γιατί χάσαμε ένα ακόμα παιχνίδι».

Στην αντίπερα όχθη, ο επιθετικός των Τρικάλων, Νίκος Κουσκουνάς επισήμανε: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Έγινε καλό παιχνίδι με δύο ιστορικές ομάδες και καταφέραμε να φύγουμε νικητές. Δεν είμαστε τόσο κακοί όπως είπε ο προπονητής μας και θα συνεχίσουμε έτσι όπως πρέπει και στα επόμενα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, υπάρχουν ακόμα 12 παιχνίδια και όλα γίνονται. Δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλους αντιπάλους. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα στην προσπάθειά μας, το απογοητεύσαμε και πιστεύουμε ότι θα έρθει κοντά μας».

Σχόλια