default-image

Ήττα (0-1) "χαριστική βολή" για τον ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Ήττα (0-1) "χαριστική βολή" για τον ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ήττα που μοιάζει με... χαριστική βολή, μια ήττα σοκ που ήρθε μετά από πέντε σερί νίκες, γνώρισε ο ΟΦΗ σήμερα στο Ηράκλειο από τα Τρίκαλα με τελικό σκορ το 0-1!

Ένας ΟΦΗ μάλλον φλύαρος που αν και είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες δεν είχε ουσία ενώ μετά το γκολ των φιλοξενούμενων αποσυντονίστηκε και δεν είχε τη μεγάλη φάση για την ισοφάριση! Η λήξη έφερε πολύ βαρό κλίμα στο "Θ. Βαρδινογιάννης" και έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο στους παίκτες όταν αυτοί κατευθύνονταν στα αποδυτήρια...

2' Πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, σουτ του Κουσκουνά πέρασε εκτός εστίας.

11' Μακρινό σουτ του Μητρόπουλου για τον ΟΦΗ δε θα βρει στόχο.

12' Νέα προσπάθεια του Κουσκουνά εκτός περιοχής, η μπάλα θα φύγει ξανά εκτός.

13' Συνεργασία του Βουό με τον Χαντί, ο δεύτερος θα κάνει το σουτ εκτός περιοχής, ο Αποστολίδης μπλοκάρει σταθερά.

25' Ωραία ανάπτυξη του ΟΦΗ από δεξιά, γύρισμα του Κιάσσου προς τη μικρή περιοχή, δε μπόρεσε για λίγο να μπει στη φάση ο Βουό.

28' Σουτ του Κουσκουνά από μακρινή απόσταση, αρκετά μέτρα άουτ.

31' Ο Κιάσσος θα αντικρίσει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, για μαρκάρισμα στον Στεφάνοβιτς.

41' Σέντρα του Βαλλιάνου από αριστερά, ο Βουό δεν έκανε καλά την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

63΄Γκολ για τα Τρίκαλα που "παγώνουν" το "Γεντί Κουλέ" με το 0-1! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, δε μπόρεσε να αντιδράσει ο Στρέζος!

70΄Φάουλ του Μιλοσάβλιεφ για τον ΟΦΗ, περνάει ελάχιστα έξω!

90΄+ Σουτ του Χαντί, απέκρουσε σε κόρνερ ο Αποστολίδης!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σημαιάκης από τη Χαλκιδική, ο οποίος έβγαλε την κίτρινη κάρτα στους Κιάσσο (31'), Κώτσιο (43'), Βουό (48'), Στεφάνοβιτς (51'), Βαλλιάνο (63'), Κουσκουνά (71'), Αποστολίδη (78'), Σαρακατσάνο (94'), με επόπτες τους Κουντουρέλη (Αθηνών) και Πρέντζας (Δυτ. Αττικής).

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος):  Στρέζος, Κώτσιος, Βουό, Χαντί, Μάνος (57' Ράντι), Πορτουλίδης (68' Μιλοσάβλιεφ), Πάγκαλος (77' Όγκμποε), Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Μητρόπουλος.

Τρίκαλα (Π. Αμανατίδης):  Αποστολίδης, Γκόλιας, Λαμπάκης, Βέρζος, Λεάντρο, Στεφάνοβιτς (79' Σαρακατσάνος), Μουμίν, Ριζογιάννης, Ρομπέρτ (62' Μπαϊκαρά), Γιανιτσάνης (85' Αρναρέλλης), Κουσκουνάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News