default-image

Νίκησε και συνεχίζει να ελπίζει η Βέροια

Ποδόσφαιρο
Νίκησε και συνεχίζει να ελπίζει η Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κορυφαίο τον Σαρπόνγκ και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, η Βέροια επικράτησε με σκορ 4-0 της Κέρκυρας και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Για την 25η αγωνιστική της Super League, η Βέροια υποδέχθηκε την Κέρκυρα στο Δημοτικό γήπεδο Βέροιας, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον αν εστιάζεται στην πλευρά των γηπεδούχων.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν είχε και λίγα προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού οι Ασίγκμπα, Αντονιάν, Άρσε, Μίλιεβιτς, Παπαδόπουλος, Μελίσσης, ήταν εκτός για διάφορους λόγους. Σημαντικές απουσίες για μια Βέροια που είχε να σκοράρει εδώ και έξι παιχνίδια, μένοντας μακριά από τη νίκη στα τελευταία δέκα.

Αγωνιστικά προβλήματα αντιμετώπιζε και η Κέρκυρα του Μιχάλη Γρηγορίου. Κεϊτά και Ανδρεόπουλος ήταν δύο καλές επιστροφές για τους Φαίακες, όμως οι Κόντο, Ζορμπάς, Γεωργίου, Ζαραδούκας και Σιόντης δεν ήταν σε θέση να βοηθήσουν στην αναμέτρηση της Ημαθίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι γνωρίζοντας ότι έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά στην υπόθεση παραμονής τους στην Super League. Απέναντι τους μια ομάδα που ήταν άνετη στον βαθμολογικό πίνακα, με καλά αποτελέσματα μέσα στη σεζόν και γεμάτες εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα.

Το ένστικτο της επιβίωσης ήταν δυνατότερο από κάθε άλλο κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι, κάτι που αποτυπώθηκε πλήρως στην εικόνα της αναμέτρησης. Κακό το ματς στο πρώτο ημίχρονο, ουδείς έμοιαζε διατεθειμένος να ρισκάρει στο ξεκίνημα, ωστόσο η αποφασιστικότητα ήταν μεγαλύτερη στο μέρος των γηπεδούχων.

Με γκολ του Μπαλάφα στο 25' η Βέροια πήρε το προβάδισμα στο ματς και με το 1-0 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45 λεπτά στο Δημοτικό γήπεδο Βέροιας.

ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΡΠΟΝΓΚ

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο ρυθμός ήταν αργός, τα λάθη συνεχόμενα και το θέαμα φτωχό. Μέχρι να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο Σαρπόνγκ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός στο 63ο λεπτό έδωσε την ασίστ στον Στόιτσεφ για το 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα σέρβιρε στον Καπετάνο, που με προβολή σημείωσε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων και ουσιαστικά "κλείδωσε" τη νίκη της Βέροιας.

Το τελικό 4-0 στο παιχνίδι ήρθε δια ποδός Καλί, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια βαθιά βαθμολογική ανάσα, ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον αναφορικά με τη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Βέροια (Ντόστανιτς): Λόπεθ (46' Καντιμοίρης), Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τομάς (64' Σουλέ), Καλί, Λινάρδος, Στόιτσεφ (71' Μπελαΐντ), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (33' Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Γκομές, Σπίνουλας (65' Ονίλο), Επστάιν, Κέβιν (46' Παμλίδης), Ντιόγκο, Τουράμ, Νίκιτς, Αντιλέχου.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News