default-image

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του θα κυνηγήσει το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του θα κυνηγήσει το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλό πρόσωπο των τριών τελευταίων παιχνιδιών θέλει να παρουσιάσει το Ρέθυμνο Cretan Kings και στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας για την 22η αγωνιστική της Basket League.

Στην αναμέτρηση, που θα ξεκινήσει στις 17:00 (novasports2 λ/λ), η κρητική ομάδα έχει ισχυρό κίνητρο, καθώς μια ενδεχόμενη νίκη θα την ισχυροποιήσει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, ενώ παράλληλα θα πετύχει και τη 2η εκτός έδρας νίκη της χρονιάς.

Αναφερόμενος στο σημερινό ματς, ο Σταύρος Μυκονιάτης σχολίασε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου: «Η τελευταία νίκη ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα, με τον τρόπο που ήρθε αυτή η επιτυχία μάς έχει δώσει καλή ψυχολογία ενόψει του ματς με τον Προμηθέα. Ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα εκτός έδρας. Ψάχνουμε εδώ και καιρό να φέρουμε μια νίκη μακριά από την έδρα μας και το μομέντουμ μάς ευνοεί. Είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι μπορούμε τη νίκη. Θεωρώ πως η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση για 40 λεπτά. Είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με εκείνο του α' γύρου, αλλά και πάλι πιστεύω πως θα είναι εξίσου αμφίρροπο».

Αρκετά ενδιαφέροντα και σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει η 22η αγωνιστική της Basket League, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:

Σάββατο 18/3

Προμηθέας Πάτρας-Ρέθυμνο Cretan Kings 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κόροιβος Αμαλιάδας-ΑΕΚ 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Δόξα Λευκάδας-Απόλλων Πατρών Carna 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Κολοσσός Ρόδου H Hotels-Άρης 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

ΠΑΟΚ-Κύμη Seajets- 17:00 (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)

Παναθηναϊκός Superfoods-Λαύριο DHΙ 21:00 (Novasports 3)

Κυριακή 19/3

Ολυμπιακός-Τρίκαλα BC Aries 17:30 (COSMOTE Sports 4)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News