Αθλητισμός

Τιμωρία ενός μήνα στον Σούλη Παπαδόπουλο

Χωρίς τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο του θα παραταχθεί ο Εργοτέλης στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηλυσιακό.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» τιμωρήθηκε με τριάντα ημέρες αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω των διαμαρτυριών του μετά το τέλος της αναμέτρησης του Εργοτέλη με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για την τιμωρία του Σούλη  Παπαδόπουλου, αλλά και τις υπόλοιπες ποινές που επιβλήθηκαν, αναφέρει:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 82/2017

Απαλλάσσει τον παρατηρητή του αγώνα Ιωνικός Νίκαιας-Εθνικός ΟΦΠΦ (25/2/2017) για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, από την αποδιδόμενη σε αυτόν κατηγορία.

Αριθμός απόφασης 83/2017

Επιβάλλει στον προπονητή του σωματείου Εργοτέλης ΓΣ, Αναστάσιο Παπαδόπουλο, τις πειθαρχικές ποινές: α) της χρηματικής ποινής ύψους πεντακοσίων ευρώ (500 €), ως προς την καταβολή της οποίας ενέχεται εις ολόκληρον το εγκαλούμενο σωματείο Εργοτέλης ΓΣ, και β) της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες.

Αριθμός απόφασης 84/2017

Απαλλάσσει τον προπονητή του σωματείου Απόλλων Καλαμαριάς ΜΓΣ, Δημήτριο Καλαϊτζίδη, από την αποδιδόμενη σε αυτόν κατηγορία. Επιβάλλει στο σωματείο Απόλλων Καλαμαριάς ΜΓΣ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ (αγώνας Καμπανιακός-Απόλλων Καλαμαριάς, Γ' Εθνική, 12/2/2017).

Αριθμός απόφασης 85/2017

Επιβάλλει στον παρατηρητή του αγώνα ΑΣ Ολυμπιάδα Υμηττού-ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας, Εμμανουήλ Βασιλακάκη, την ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών. Επιβάλλει στον προπονητή του σωματείου ΑΣ Ολυμπιάδα Υμηττού, Χρήστο Χριστόπουλο, τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων (300,00) ευρώ, του σωματείου ΑΣ Ολυμπιάδα Υμηττού ευθυνόμενου εις ολόκληρον και β) απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο διάρκειας είκοσι (20) ημερών.

Σχόλια