Αθλητισμός

Δίπλα στις Μικτές ΕΠΣΗ στον Κορυδαλλό

Γεμάτη ήταν η κερκίδα με ηρακλειώτικο χρώμα στους ημιτελικούς των Μικτών ΕΠΣΗ. Σχεδόν όλοι οι γονείς των ποδοσφαιριστών ταξίδεψαν από το Ηράκλειο είτε με το πλοίο, είτε αεροπορικώς για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές.

Στην κεντρική φωτογραφία οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών του ΠΟΑ, Γιώργου Γωνιωτάκη και Ηρακλή Βασιλάκη. Ο μικρός Γιαννάκης Γωνιωτάκης μάλιστα χάρηκε πολύ με την επιτυχία του αδερφού του!

Ο Πλούταρχος και ο κουμπάρος του

Πολύ δυνατές σχέσεις με την Εύβοια έχει το μέλος της Επιτροπής Μικτών ΕΠΣΗ, Γιώργος Κουτεντάκης, καθώς ο κουμπάρος που τον πάντρεψε είναι Ευβοιώτης! Πρόκειται για τον Πολύδωρο Δημητρίου, ο οποίος μάλιστα μέχρι πρότινος ήταν ενεργός ποδοσφαιρικός παράγοντας στην Εύβοια. Έτσι δεν θα μπορούσε να λείψει από την μάχη των Μικτών Παίδων στον Κορυδαλλό, ενώ στο τέλος συμμετείχε και αυτός στη χαρά του κουμπάρου του, αφού ο Πλούταρχος πανηγύριζε στους επτά ουρανούς.

Το γούρικο πανό…

Ένα γούρικο πανό έκανε την εμφάνισή του στο ΔΑΚ Κορυδαλλό! Το πανό έγραφε «Μικτή Ηρακλείου» και «Μάρκος Ολέ, Ολέ, Ολέ», έχοντας ζωγραφισμένη την Κρήτη και όλοι ευχήθηκαν να φέρει γούρι, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε με την πρόκριση των συγκροτημάτων στους τελικούς. Το πανό κρέμασε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή των Παίδων, Γιώργου Σημαιάκη, ο οποίος μάλιστα ήταν από τους πιο ένθερμους της κερκίδας.

Όλοι μια αγκαλιά!

Παίδες και Νέοι έδωσαν δύναμη η μία ομάδα στην άλλη στους ημιτελικούς! Οι Νέοι έφτασαν στο γήπεδο την ώρα που οι Παίδες άνοιγαν το σκορ και στη συνέχεια έφτιαξαν… κερκίδα, φωνάζοντας συνεχώς «Ηράκλειο». Ενώ μόλις το ματς των Παίδων τελείωσε, πήγαν στα αποδυτήρια και μετέφεραν τη θετική τους ενέργεια στους Νέους, που έβγαιναν για ζέσταμα για το δικό τους ματς. Και στο τέλος όλοι έγιναν μια αγκαλιά και πανηγύρισαν!

Σχόλια