Αθλητισμός

Προς ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου

Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος αναβλήθηκε κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, για λόγους ασφαλείας μετά το τηλεφώνημα για ύπαρξη βόμβας στα γραφεία της Ομοσπονδίας, οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων ωστόσο είναι ξεκάθαρες, με τους πρώτους ημιτελικούς να είναι προγραμματισμένοι για 12-13 Απριλίου και τους επαναληπτικούς για τις 25-27 του ίδιου μήνα.

Όσο για την έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό; Ο Ζήσης Βρύζας, όπως τονίζει ο sport-fm.gr, τόνισε πως το ΟΑΚΑ θα αποτελέσει κατά 99% την έδρα αυτού στις 6 Μαΐου, με μοναδική «σκέψη» για κάτι διαφορετικό σε περίπτωση που στον τελικό φτάσει η ΑΕΚ.

«Κατά 99% έδρα τελικού της 6ης Μαΐου θα είναι το ΟΑΚΑ. Για λόγους ισονομίας ωστόσο υπάρχει η σκέψη, αν η ΑΕΚ φτάσει στον τελικό, να υπάρξει αλλαγή έδρας. Εξετάζονται ήδη τα μέτρα ασφαλείας και καταλληλότητας άλλων γηπέδων όπως της Λάρισας και το Καυτανζόγλειο» δήλωσε ο 43χρονος πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ελλάδος στο Euro της Πορτογαλίας το 2004, ο οποίος είναι επικεφαλής των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Αγωνιστικού, η οποία, μεταξύ άλλων, έχει και την ευθύνη της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σχόλια