default-image

Με πολλές απουσίες η ΑΕΚ με Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Με πολλές απουσίες η ΑΕΚ με Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την μια τα ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμών, από την άλλη οι κάρτες, έβαλαν πολλά προβλήματα στον Μανόλο Χιμένεθ, για την αποστολή του αυριανού (18/3) παιχνιδιού με τον Ατρόμητο. Ειδικά στην άμυνα, οι απουσίες είναι πολλές και σημαντικές.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Μιχάλης Μπακάκης παραμένουν εκτός μάχης λόγω προβλημάτων τραυματισμού, ενώ ο Ογκνιέν Βράνιες θα εκτίσει στο ματς με τον Ατρόμητο, την μια αγωνιστική από τις κάρτες που συμπλήρωσε. Γι αυτό και ο Χιμένεθ υποχρεώθηκε να επιστρατεύσει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Κωνσταντίνο Μανωλά.

Βεβαίως προβλήματα υπάρχουν και στην επίθεση, όπως τονίζει το sport24.gr,  καθώς ο Πατίτο Ροντρίγκες και ο Ούγκο Αλμέιδα ακολούθησαν και σήμερα (16/3) ατομικό πρόγραμμα, για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Και φυσικά αμφότεροι είναι επίσης εκτός αποστολής για το Περιστέρι.

Η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο: Μπάρκας, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Βινίσιους, Ντίντακ, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αραβίδης, Πέκχαρτ, Αραούχο, Μπακασέτας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News