Αθλητισμός

«Και στο πρώτο ματς έκανε λάθος ο Λεάλι»

Δηλώσεις που δεν μπορούν να εκληφθούν ακριβώς ως κάλυψη στον Νικόλα Λεάλι έκανε στη συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Βούζας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας του έκανε λάθη σήμερα, ωστόσο πριν αναφέρει ότι είχε παίξει καλά με τον… Ατρόμητο, φρόντισε να υπενθυμίσει την γκέλα του και στο πρώτο ματς με την Μπεσίκτας.

«Χάσαμε τον αγώνα από γκολ που μας σόκαραν και στην προσπάθειά μας να πάρουμε την ισοπαλία. Δεν μπορώ να σας απαντήσω εάν η Μπεσίκτας θα πάει στον τελικό ή όχι. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και έδειξε πολύ καλό επίπεδο. Πήρε μεγάλη βοήθεια και ώθηση από τον κόσμο της. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό», είπε αρχικά.

«Ο Λεάλι έκανε λάθος στο 1-1 και στον πρώτο αγώνα. Σήμερα έχει κάνει λάθος και δεχθήκαμε γκολ, όμως είχε παίξει πολύ καλά με τον Ατρόμητο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο γι' αυτό τώρα. Είναι ένα σκληρό και ένα δύσκολο βράδυ για την ομάδα αλλά είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχουμε ακόμα δύο στόχους. Υπάρχει μπροστά το ματς με τον Παναθηναϊκό και έχουμε λίγο χρόνο μέχρι τότε. Θα προετοιμάσουμε τον αγώνα αυτόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ολοκλήρωσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια