Αθλητισμός

Τιμή και δόξα για τις Μικτές ΕΠΣΗ!

Είναι πραγματικά ωραίο, όμορφο και γεμάτο χαρές το φετινό ταξίδι των Μικτών ομάδων του Ηρακλείου! Η πρόκριση στους τελικούς έχει γράψει ήδη τα ονόματα των συντελεστών της επιτυχίας στο πάνθεον της ιστορίας!

Γράφει ο Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Είχα τονίσει και σε μία πρόσφατη αναφορά μου στην πορεία των Μικτών ομάδων ότι μέχρι και την κατάκτηση των πρωταθλημάτων στην Κρήτη, είχαν κάνει απλά τα αυτονόητα, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια το Ηράκλειο, κυριαρχώντας στο ενωσιακό ποδόσφαιρο του νησιού. Από εκεί και πέρα, οι επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο θα ήταν αυτές που θα έφερναν  καταξίωση, τιμή και δόξα.

Και το έχουν καταφέρει, απομένοντας μπροστά τους πλέον οι τελικοί, διεκδικώντας τη στέψη τους ως πρωταθλητές Ελλάδας. Αξίζει να επισημανθεί επίσης ότι η φετινή επιτυχία δεν είναι τυχαία αλλά είναι αποτέλεσμα συντονισμένης δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην ΕΠΣΗ. Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων και οι προπονητές Δημήτρης Τριβιζαδάκης και Γιάννης Μπασκάκης έχουν πάρει άριστα και συγκροτούν ένα δυνατό τιμ, που πλέον μπορεί να νιώθει την ικανοποίηση της δικαίωσης των κόπων του.

Βέβαια τα πιο μεγάλα μπράβο ανήκουν στους ποδοσφαιριστές, αυτά τα τρομερά παιδιά που μας έχουν κάνει υπερήφανους! Είναι μεγάλες οι στιγμές και είναι σημαντικό το ότι από μικρή ηλικία αποκτούν χαρακτήρα νικητή, επιζητώντας τον πρωταθλητισμό. Το ταξίδι στο όνειρο λοιπόν κορυφώνεται τον επόμενο μήνα (22 Απριλίου έχει οριστεί η ημερομηνία των τελικών) και τα Ηρακλειωτάκια μας θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια, τα οποία θα μαγνητίζουν τα βλέμματα όλης της Ελλάδας!

Πρώτα να χαρούν τη συμμετοχή τους, να το απολαύσουν με την ψυχή τους και να είστε σίγουροι ότι η κορυφή θα γίνει δική τους! Έχουν άλλωστε μπροστά τους αρκετές μέρες για να δουλέψουν κατάλληλα και να παρουσιαστούν αντάξιοι και δυνατοί και να επιστρέψουν στο Ηράκλειο με δύο πανάξιες κούπες!

Σχόλια