default-image

Τέλος ο Καράνκα από την Μίντλεσμπρο

Ποδόσφαιρο
Τέλος ο Καράνκα από την Μίντλεσμπρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν αποτελεί από τη Μίντλεσμπρο ο Αϊτόρ Καράνκα καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Καράνκα βρισκόταν στον πάγκο της Μίντλεσμπρο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όμως τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα και ο αποκλεισμός από τα προημιτελικά του Κυπέλλου παό τη Μάντσεστερ Σίτι είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και αναζητά τρόπο να ανεβάσει την απόδοσή της και να καταφέρει να σώσει την παρτίδα.

Παρά την απομάκρυνσή του, ο Καράνκα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του λέγοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της συλλόγου για την συνεργασία που είχαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αυτή η ομάδα, πάντοτε θα αποτελεί κάτι ιδιαίτερο για μένα και εύχομαι το μέλλον της να είναι γεμάτο επιτυχίες».

Η Μίντλεσμπρο αντιμετωπίζει την προσεχή Κυρική τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον πάγκο θα καθίσει ο μέχρι τώρα βοηθός του Καράνκα, Στιβ Άγκνιου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News