default-image

Καμπερίδης: Με έξτρα κίνητρο για το διπλό στην Πάτρα

Μπάσκετ
Καμπερίδης: Με έξτρα κίνητρο για το διπλό στην Πάτρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση βρίσκεται το Ρέθυμνο Cretan Kings καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζει στις 17:00 τον Προμηθέα στην Πάτρα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Η πρόκληση έγκειται στο γεγονός ότι η ρεθυμνιώτικη ομάδα θέλει να πετύχει τη 2η εκτός έδρας νίκη της καθώς μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου νίκησε στη Ρόδο τον Κολοσσό δεν έχει καταφέρει να πάρει ροζ φύλλο αγώνα μακριά από το Ρέθυμνο.

Αυτό δίνει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του Νίκου Βετούλα, όπως επισήμανε ο Μιχάλης Καμπερίδης μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου.

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Γνωρίζουμε την δυναμική του Προμηθέα. Είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και ιδιαίτερα στην έδρα του. Εμείς από την μεριά μας είμαστε λιγάκι αποπροσανατολισμένοι στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να επιστρέψουμε με το δίποντο από την Πάτρα, που θα μας φέρει ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία», επισήμανε ο 23χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100%. Να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών και να μην αφήσουμε τον Προμηθέα να τρέξει και να πετύχει καλάθια στο τρανζίσιον».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News