default-image

Όλοι και κανείς δε θέλει για αντίπαλο τη Λέστερ στους "8"

Ποδόσφαιρο
Όλοι και κανείς δε θέλει για αντίπαλο τη Λέστερ στους "8"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε φόβητρο έχει εξελιχθεί η Λέστερ για τις ομάδες που συνεχίζουν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γεγονός ότι αγωνίζεται χωρίς άγχος την κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνη με αποτέλεσμα καμία από τις υπόλοιπες επτά φιναλίστ να μην τη θέλει για αντίπαλό της.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Τζανλουίτζι Μπουφόν σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το ποια ομάδα θα ήθελε η Γιουβέντους να βρει στο δρόμο της στη φάση των «8». Όπως είπε: "Η μόνη ομάδα που θα ήθελα να αποφύγω στην κλήρωση είναι η Λέστερ. Έχουν ενθουσιασμό, έχουν τον τρόπο να πληγώνουν τις μεγάλες ομάδες. Θα μπορούσαμε να χάσουμε τα πάντα απέναντί τους".

Λίγο αργότερα και ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε ότι δε θα ήθελε αντίπαλο τη Λέστερ για τη Ρεάλ Μαδρίτης.  "Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να έρθει αντιμέτωπος με τη Λέστερ αυτή τη στιγμή. Η αγγλική ομάδα πετυχαίνει συνέχεια ό,τι λέει ο κόσμος ότι δεν μπορεί να κάνει. Πέρυσι έλεγαν ότι κάποια στιγμή θα έπεφτε απ' την κορυφή της Premier League και κατάφερε να κρατηθεί εκεί", είπε αρχικά ο προπονητής των Μαδριλένων και πρόσθεσε:

"Φέτος έλεγαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει τη Σεβίλλη και το έκανε κι αυτό. Η Λέστερ, με όποιον αντίπαλο κι αν κληρωθεί, θα είναι το αουτσάιντερ κι αυτό τους αποφορτίζει απ' την πίεση. Παίζουν με πάθος και καρδιά. Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν που θα κληρωθεί μαζί της".

Θεωρητικά, πάντως, η Λέστερ είναι η πιο αδύναμη ομάδα των προημιτελικών και ίσως κάποιοι να την επιθυμούν για αντίπαλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News