default-image

Φωτάκης: Πιστεύουμε ότι ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί

Ποδόσφαιρο
Φωτάκης: Πιστεύουμε ότι ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σίγουρος ότι η ένσταση του ΟΦΗ και του Άρη κατά της Λαμίας θα δικαιωθούν δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ηρακλειώτικης ομάδας, Μανώλης Φωτάκης.

Ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ μίλησε στην εφημερίδα «Goal» εξηγώντας τι σημαίνει η άρνηση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου να εκδικάσει την υπόθεση σχετικά με τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι (ως ξένου ή ως Έλληνα) στο παιχνίδι της Λαμίας με τη Σπάρτη.

Όπως εξήγησε, λοιπόν, «το πειθαρχικό όργανο της Football League πιθανότατα διαβίβασε την υπόθεση στον αθλητικό εισαγγελέα μήπως εκείνος κρίνει ότι θα πρέπει να ασκηθεί κάποια συμπληρωματική δίωξη, κάτι που πιστεύω σωστά έκρινε ο ίδιος ότι δεν έπρεπε να κάνει. Θεωρώ ότι η υπόθεση καθυστέρησε επειδή διαβιβάστηκε στον αθλητικό εισαγγελέα και τώρα που τέλειωσε αυτό το κομμάτι περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να υπάρξει ενημέρωση για την εκδίκαση της υπόθεσης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, καθώς δεν υπάρχει άλλος λόγος για καθυστέρηση».

Αναφορικά με το διαβιβαστικό έγγραφο που είχαν ζητήσει οι νομικοί του ΟΦΗ και του Άρη από την Πειθαρχική Επιτροπή προ ημερών «μας είπαν ότι δεν το έχουν, παρότι αυτά τα έγγραφα γράφονται σε υπολογιστή και όχι χειρόγραφα. Το ζητήσαμε στη συνέχεια από τον αθλητικό εισαγγελέα και πιστεύω ότι θα το πάρουμε». Τέλος, παρά την όλη κωλυσιεργία ο νομικός του ΟΦΗ δεν βλέπει κάποιον δόλο: «Έχουμε εμπιστοσύνη στους τακτικούς δικαστές και πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούμε». Εξάλλου, έβγαλε και η ΠΑΕ επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας ζητά την εκδίκαση της υπόθεσης από το πειθαρχικό όργανο της Football League «το οποίο θεωρεί αποκλειστικά αρμόδιο για να βγάλει απόφαση. Οποιαδήποτε καθυστέρηση της έκδοσης απόφασης δημιουργεί ερωτηματικά και πλήττει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News