Αθλητισμός

Γήπεδο στο Γουδή για τον Παναθηναϊκό-αντίθετη η ΚΑΕ

Στην περιοχή Γουδή προγραμματίζεται να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού όπως αποφάσισε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από την «Alpha Bank», με το κόστος του να ανέρχεται στα 40-50 εκατ. ευρώ (για γήπεδο χωρητικότητας 30-35 χιλιάδων θεατών) όπως μετέδωσε ο Σπορφμ.

Οι «πράσινοι» θα έχουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν το δάνειο σε βάθος ετών με την προϋπόθεση τη δέσμευση εσόδων της ΠΑΕ για κάποια χρόνια.

ης ΠΑΕ για κάποια χρόνια.

Εντός της ημέρας ο Ελληνας Πρωθυπουργός και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης αναμένεται ανακοινώσουν την έναρξη σχεδίου ολοκληρωμένης αστικής παρέμβασης, η οποία θα περιλαμβάνει το γκρέμισμα της Λεωφόρου και νέο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό στο Γουδή.  

Η αντιπρόταση της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά δε φαίνεται να συμφωνεί με το σχέδιο αυτό και κάνει δική της πρόταση. Όπως τονίζει: «Σε αυτό το ενδεχόμενο πάντως, εξέφρασε την αντίθεσή της η ΚΑΕ, θεωρώντας πως αν η ομάδα του "τριφυλλιού" αν υποχρεωθεί να αφήσει το γήπεδο της Λεωφόρου τότε η ιδανική λύση είναι η ανταλλαγή του με ολόκληρο το συγκρότημα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για 99 χρόνια».

Η συγκεκριμένα πρόταση είχε πέσει ξανά στο… τραπέζι από το τριφύλλι όταν Υφυπουργός αθλητισμού ήταν ο κ. Κοντονής.

Σχόλια