Αθλητισμός

Δοκιμάζουν δυνάμεις Αναστασάκης και Μανιού στη Θεσσαλονίκη

Μετά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων, ο Μιχάλης Αναστασάκης έχει άλλον ένα αγώνα μπροστά του, καθώς θα πάρει μέρος στο 3ο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων, το οποίο θα φιλοξενηθεί το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Χανιώτης σφυροβόλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και θα προσπαθήσει να βελτιώσει το 70,92 της προηγούμενης Κυριακής. Εκτός από τον Αναστασάκη, στους συγκεκριμένους αγώνες θα πάρει και η αθλήτρια του ΟΦΗ Αφροδίτη Μανιού, η οποία θα κάνει ντεμπούτο για τη νέα σεζόν. Η Ηρακλειώτισσα ακοντίστρια προπονείται πλέον στην Αθήνα, όπου σπουδάζει κιόλας.

Στη διάρκεια του καμπ οι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το προπονητικό σεμινάριο, που θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ θα υποβληθούν και σε εργομετρικές εξετάσεις.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται τόσο ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας όσο και οι εθνικοί της κατηγορίας Κ20 και Κ18 Χρήστος Μελέτογλου και Τόλης Αποστολοπουλος, αντίστοιχα.

Παράλληλα οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα πρώτο δυνατό τεστ στο 3ο Χειμερινό Κύπελλο και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Η Θεσσαλονίκη είναι σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια για τους αθλητές των ρίψεων, καθώς εκεί έγιναν όλα τα καμπ των συγκεκριμένων αγωνισμάτων.

Οι αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο καμπ

Πάρις Μπατζάβαλης (ακοντισμός)

Μιχάλης Αναστασάκης (σφυροβολία)

Ιάσων Θανόπουλος (δισκοβολία)

Νικόλαος Γαβριηλίδης (σφυροβολία)

Ιβάν Μεγκλέμπεη (σφυροβολία)

Δημήτρης Τσίτσος (ακοντισμός)

Γιώργος Κορακίδης (σφυροβολία)

Μανώλης Καμτσικλής (σφυροβολία)

Τάσος Λατιφλάρι (σφαιροβολία)

Οδυσσέας Μουζενίδης (σφαιροβολία)

Μαρία Μαγκούλια (σφαιροβολία)

Κωνσταντίνα Σπανουδάκη (δισκοβολία)

Μελπομένη Γρηγοριάδου (ακοντισμός)

Αφροδίτη Μανιού (ακοντισμός)

Σταυρούλα Κοσμίδου (σφυροβολία)

Ελίνα Τζένκο (ακοντισμός)

Σχόλια