default-image

Με πείσμα για το διπλό-πρόκρισης ο Ολυμπιακός με Μπεσίκτας

Ποδόσφαιρο
Με πείσμα για το διπλό-πρόκρισης ο Ολυμπιακός με Μπεσίκτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένος να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε στις 20:00 (Cosmotesport 2) την Μπεσίκτας στην υπερσύγχρονη "Vodafone Arena" της Κωνσταντινούπολης.

Το πρώτο παιχνίδι στο "Καραϊσκάκης" είχε λήξει με το σκορ στο 1-1, κάτι που ναι μεν δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους Τούρκους, ωστόσο με ένα γκολ η ελληνική ομάδα μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, αναμένεται να ακολουθήσει την ίδια "συνταγή" που ακολούθησε στο Φάληρο, και η οποία κατά γενική ομολογία λειτούργησε περίφημα μέχρι τη στιγμή που ο Λεάλι έκανε το μεγάλο λάθος δίνοντας την ανέλπιστη ευκαιρία στην Μπεσίκτας να ισοφαρίσει.

Ο 51χρονος τεχνικός θα ζητήσει από τους παίκτες του να "χτυπήσουν" το κέντρο της άμυνας των Τούρκων, εκεί όπου θα λείπει, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο βασικός τους στόπερ, ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο, που τραυματίστηκε στο ματς της προηγούμενης Κυριακής με την Κάισερισπορ. Μάλιστα το πιθανότερο σενάριο θέλει τους Πειραιώτες να ξεκινάνε το παιχνίδι με την ίδια ενδεκάδα που παρατάχτηκαν και πριν μια βδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστούν οι: Λεάλι, Σισοκό, Μποτία, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Καμπιάσο, Ρομαό, Φορτούνης, Μανθάτης, Ελιουνούσι και Ανσαριφάρντ.

Την 20μελή αποστολή που βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη συμπληρώνουν οι: Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Καπίνο, Μάρις, Παρέδες, Μάρτινς, Σεμπά και Ανδρούτσος.

«Ήρθαμε εδώ για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση. Να διεκδικήσουμε τη νίκη», τόνισε αρχικά ο Βασίλης Βούζας και πρόσθεσε: «Ξέρουμε πως χρειαζόμαστε γκολ για να περάσουμε. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά, να έχουμε καλή κατοχή μπάλας και να δείξουμε προσοχή».

Ο τεχνικός της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές, είπε από την πλευρά του: «Να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Είναι δυνατός και δύσκολος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News