default-image

Κυπελλούχος Χανίων οι Νέοι Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Κυπελλούχος Χανίων οι Νέοι Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα Νέων του Πλατανιά αναδείχτηκε Κυπελλούχος Χανίων καθώς επικράτησε στα πέναλτι με 8-7 του Πανακρωτηριακού στον τελικό που φιλοξενήθηκε σήμερα στο γήπεδο των Περιβολίων.

Σε ήρωα αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας των Κυπελλούχων, Μάρκος-Φανούρης Κουράκης καθώς απέκρουσε τρία πέναλτι χαρίζοντας ουσιαστικά τον τίτλο στην ομάδα του.

Ο Πανακρωτηριακός προηγήθηκε με το γκολ του Βασιλομιχελάκη στο 21', όμως ο Πλατανιάς κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα με γυριστό σουτ του Βαφειάδη στο 40'.

Στην επανάληψη ο Πλατανιάς είχε την υπεροχή και έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, ενώ ο Πανακρωτηριακός απείλησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, η λήξη της οποίας βρήκε ωστόσο τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Στην παράταση καμία από τις δύο ομάδες δεν έβγαλε ενέργεια στο γήπεδο, ενώ υπήρξαν και αρκετοί τραυματισμοί από την κούραση. Ίσα, ίσα μία φάση δημιούργησαν οι δύο φιναλίστ χωρίς ευτυχή κατάληξη. Έτσι ο τελικός οδηγήθηκε στη ρουλέτα των πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι είχε ως εξής:

Ο Ρουσάκης για το 1-0

Απέκρουσε ο Κουράκης το πέναλτι του Μπάτζιο

Ο Καμπόσος για  το 2-0

Ο Παπακαστρήσιος για το 2-1

Ο Τσακμάκης για το 3-1

Ο Πετράκης για το 3-2

Ο Τσατσαρώνης εκτέλεσε, ο Μπουράκης απέκρουσε  

Ο Μπαδιεριτάκης για το 3-3

Ο Βαφειάδης για το  4-3

Ο Βακαλουνάκης  για το 4-4

Ο Γ. Αμαραντίδης για το 5-4

Ο Καγλαντζής για το 5-5

Ο Μπουράκης απέκρουσε το πέναλτι του Αντ. Αμαραντίδη

Ο Κουράκης απέκρουσε το πέναλτι του Ξεκουκουλωτάκη

Ο Ξανθουδάκης για το 6-6

Ο Λάμτσεγια το  7-6

Απέκρουσε ο Κουράκης το πέναλτι του Κελάκη

ΑΟ Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Κουράκης, Βασιλάκης, Λάμτσε, Τσατσαρώνης, Λέκα (91' λ.τ. Αντ. Αμαραντίδης), Μαθιουδάκης, Ρουσάκης, Μερόλι (63' Τσακμάκης), Βαφειάδης, Καμπόσος, Παπαδάκης (69' Γ. Αμαραντίδης)

Πανακρωτηριακός (Μανόλης Πηγουνάκης): Μπουράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Γαλανάκης (39' λ.τρ. Κελάκης), Παπακαστρήσιος, Καγλαντζής, Ξανθουδάκης, Γιαννολάρης (63' Πετράκης), Μπάτζιο, Κοπανάκης (79' λ.τρ. Βακαλουνάκης), Βασιλομιχελάκης, Μπαδιεριτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News