Αθλητισμός

Βούζας: Θα πρέπει να σκοράρουμε για να περάσουμε

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Μπεσίκτας στην Τουρκία στον επαναληπτικό του 1-1 με στόχο να πετύχει το γκολ ή τα γκολ που θα τον στείλουν στην επόμενη φάση του Europa League.

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Βασίλης Βούζας τόνισε για το αυριανό ματς:  «Περιμένουμε έναν αγώνα με μεγάλο σκορ. Ξέρουμε πως χρειαζόμαστε γκολ για να περάσουμε. Δεν θεωρώ πως θα υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των πλάνων των 2 ομάδων. Θα πρέπει να σκοράρουμε για να περάσουμε, όπως είπαμε και πριν. Είναι πολύ σημαντικό το ποιος θα είναι πιο ουσιαστικός επιθετικά.

Γνωρίζουμε πως έχουμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα. Η Μπεσίκτας παίζει με υψηλό ρυθμό και τέμπο. Θα πρέπει να αμυνθούμε καλά, να έχουμε καλή κατοχή μπάλας και να δείξουμε προσοχή. Και οι δύο ομάδες θα θέλουν το γκολ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ελπίζουμε το πλάνο μας να πετύχει και να αποδειχθεί πιο καλό από εκείνο του αντιπάλου».

Επίσης τόνισε τα εξής:

-Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το αυριανό παιχνίδι, σε σχέση με το πρώτο: «Ήρθαμε εδώ για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το παιχνίδι νομίζω δεν θα έχει πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Η μόνη διαφορά είναι ότι για να προκριθούμε, θα πρέπει να σκοράρουμε και εκεί θα δώσουμε μεγάλη έμφαση. Στο πως θα σκοράρουμε. Ξέροντας βέβαια πάντα, ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, που συνήθως έχει τον περισσότερο χρόνο στην κατοχή της, άρα θα πρέπει να αμυνθούμε καλά αλλά και να αποσπάσουμε την μπάλα και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση».

-Για το εάν έχει λάβει υπόψη του την προετοιμασία που είχε γίνει στο ματς με την Οσμανλισπόρ, για το αυριανό ματς: «Μπορεί να μας βοηθάει στην ψυχολογία, αλλά είναι δύο διαφορετικές ομάδες, με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού αλλά και με διαφορετική προσέγγιση από τη δικιά μας πλευρά πως θα τους αντιμετωπίσουμε».

Σχόλια