default-image

"Περιβόλια με ΟΦΗ, αλλιώς παραδίδουμε τα δελτία"

Ποδόσφαιρο
"Περιβόλια με ΟΦΗ, αλλιώς παραδίδουμε τα δελτία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληραίνει τη στάση του ο ΑΟ Χανιά στο γηπεδικό θέμα που ταλαιπωρεί από την αρχή της σεζόν, με αφορμή το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την επόμενη Τετάρτη 22/3.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της χανιώτικης ομάδας, Γιώργο Μελά ο Δήμος δεν παραχωρεί το γήπεδο των Περιβολίων για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ηρακλείου.

Με δήλωση του επισημαίνει, ότι δεν αλλάξει απόφαση ώστε ο αγώνας να πραγματοποιηθεί εκεί, ο ΑΟ Χανιά θα παραδώσει τα δελτία και τη σφραγίδα του σωματείου στη Δημοτική αρχή.

Αναλυτικά η δήλωση του αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά διά του προέδρου κυρίου Γιώργου Μελά ενημερώνει σχετικά με το θέμα γηπέδου Περιβολίων: Για μία ακόμα φορά η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά πήρε αρνητική απάντηση διά μέσου της Super League σχετικά με την άδεια διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο Περιβολίων την Τετάρτη 22/03/17 με την ΠΑΕ ΟΦΗ. Ενημερώνουμε ότι αν η δημοτική αρχή του Δήμου Χανίων δεν δώσει άδεια τέλεσης του αγώνα με την ΠΑΕ ΟΦΗ, η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά θα παραδώσει τα δελτία και τη σφραγίδα της ΠΑΕ στον Δήμο και ας αναλάβουν όλοι οι υπεύθυνοι της απόφασης αυτής την ευθύνη.

Δεν πάει άλλος αυτός ο εμπαιγμός. Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά αρκετά έχει υποστεί αγωνιστικά και οικονομικά από τη φετινή αντιμετώπιση στο θέμα της έδρας. Τον λόγο τώρα έχουν ο Δήμος και ολόκληρη η πόλη των Χανίων. Ας αναλάβουν κάποιοι τις συνέπειες του πολέμου που δέχεται αυτή η ομάδα. (Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ έχει παραχωρητήριο του γηπέδου Περιβολίων για τη φετινή σεζόν). Η ΠΑΕ επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος θετικής ή αρνητικής απάντησης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News