default-image

Στο βάθρο και ασημένιες Αρμάου-Κάββαλου

Σπορ
Στο βάθρο και ασημένιες Αρμάου-Κάββαλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλήτριες του ΚΟΗ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης νεανίδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 10-12 Μαρτίου στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου.

Για άλλη μια φορά η Μαριλένα Αρμάου και η Ειρήνη Κάββαλου (με αναπληρωματική την Πένη Μουλιανάκη) έκλεψαν την παράσταση, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν αχτύπητο δίδυμο. Τα δύο κορίτσια πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση στον τελικό του ντουέτου και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας την πρωτιά από το δίδυμο του ΑΝΟ Μεταμόφωσης Γεωργία Βασιλοπούλου και Άννα Μαρία Ταξοπούλου, οι οποίες συγκέντρωσαν 80,3654 β., έναντι των 77,1949 β. που συγκέντρωσαν τα κορίτσια του ΚΟΗ. Τρίτες ήταν οι Κατερίνα Μανάρα-Όλγα Παπασαράντη, επίσης του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, με 76,8665 β.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική διάκριση για τον ΚΟΗ, καθώς στο σόλο η Μαριλένα Αρμάου κατέκτησε την 4η θέση εκτελώντας ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Την πρώτη θέση κατέκτησε η διεθνής Άννα Μαρία Ταξοπούλου (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), δεύτερη ήταν η Ιφιγένεια Δίπλα (Νηρέας Χαλανδρίου) και τρίτη η Βασιλική Κοφίδη (ΝΟΒΑ).

Ο ΚΟΗ διεκδίκησε ένα ακόμη μετάλλιο στον τελικό του Κόμπο, όπου τελικά τα κορίτσια του κατέκτησαν την 5η θέση. Το ηρακλειώτικο σωματείο εκπροσώπησαν οι Αρμάου Μαριλένα, Κάββαλου Ειρήνη, Μουλιανάκη Πένη, Γεωργιουδάκη Βιργινία, Μιχελουδάκη Ιωάννα, Μακράκη Βίλμα-Μαρία, Μαυρογιάννη Λυγερή, Πηρουνάκη Έφη, Μακράκη Χάρις, Παπαδάκη Αφροδίτη και Τρυπάκη Κατερίνα (αναπληρωματική).

Στο ντουέτο συμμετείχαν και οι Γεωργιουδάκη Βιργινία και Μιχελουδάκη Ιωάννα, οι οποίες κατέκτησαν τη 10η θέση στη γενική βαθμολογία.

Η Μαριλένα Αρμάου παρέμεινε στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης γυναικών, το οποίο ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται το επόμενο Σάββατο 25 Μαρτίου στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Το Δ.Σ του ΚΟΗ συγχαίρει τις παραπάνω αθλήτριες και τις προπονήτριές τους Μαμιαούρι Λέλα και Λιαδάκη Πέλα και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News