default-image

Συνεχίζουν με... προσγείωση στον ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζουν με... προσγείωση στον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΠΟΑ δεν...ζαλίζονται από τα ύψη όπως φαίνεται από αυτά που λένε οι άνθρωποι της ομάδας και ιδιαίτερα το τεχνικό τιμ.

Μετά το ντέρμπι με τον Ερμή Ζωνιανών στο Ατσαλένιο με 1-0 και παρά το γεγονός πως η ομάδα του προσφυγικού προαστίου είναι μόλις τρεις βαθμούς από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ιωνικό (θα τον φιλοξενήσει προσεχώς) ο Βασίλης Κρασανάκης φρόντισε να χαμηλώσει αμέσως τους τόνους χωρίς να μπει στον... πειρασμό να αναφερθεί για... τίτλο και πρωτάθλημα.

Μάλιστα χθες, με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook ο βοηθός προπονητής του ΠΟΑ, Γιώργος Χατζηδιαμαντής τόνισε πως οι «Ατσαλενιώτες» πέτυχαν το βασικό τους στόχο για την εφετινή σεζόν, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους από την αρχή είναι κοντά στην ομάδα σε αυτό το «ταξίδι».

Αναλυτικά ο Γιώργος Χατζηδιαμαντής αναφέρει: «Ο βασικότερος στόχος της ομάδας για φέτος επιτεύχθηκε σχετικά άνετα, αντίθετα με τα όσα λέγονταν για την πορεία μας. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι σαν τεχνικό τιμ, αλλά περισσότερο για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας, για το ζήλο που δείχνουν αυτά τα παιδιά καθημερινά στην προπόνηση και για το αγωνιστικό μας ήθος. Συνεχίζουμε ταπεινά και προσγειωμένα το ταξίδι αυτό μέχρι το τέλος και όπου φτάσουμε. Ευχαριστούμε πολύ αυτούς που από την αρχή είναι μαζί μας στο ταξίδι αυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News