Αθλητισμός

Καθυστερεί η ένσταση για Λαμία, ακρόαση ζήτησε ο ΟΦΗ

Στασιμότητα παρατηρείται στην εκδίκαση της υπόθεσης για την ένσταση κατά της Λαμίας από ΟΦΗ και Άρη, με την καθυστέρηση αυτή να προκαλεί ανησυχία.

Μέχρι χθες δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση για κλήση των εμπλεκόμενων στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League αυτήν την εβδομάδα, εκτός αν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας προχωρήσει σήμερα σε κάποια σχετική ενέργεια. Άλλωστε, σε αυτόν έχει διαβιβαστεί ο φάκελος, προκειμένου να προσδιορίσει αν υπάρχει πειθαρχικό αδίκημα με αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε, η Πειθαρχική Επιτροπή της διοργανώτριας δεν είχε πράξει κάτι ανάλογο στην αντίστοιχη περυσινή περίπτωση από το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Πανελευσινιακό. Επιπλέον, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, επτά μέρες από την καταγγελία θα έπρεπε η υπόθεση να έχει εκδικαστεί, κάτι απολύτως λογικό, ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αν προκύπτουν ποινές.

Στον ΟΦΗ παρακολουθούν στενά την υπόθεση και υπάρχει επικοινωνία με τα αρμόδια όργανα (μεταξύ άλλων αιτήθηκαν ακρόασης), ώστε να διαπιστωθεί σε τι στάδιο βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα διαδικαστικά ζητήματα και πού οφείλεται η καθυστέρηση.

Σχόλια