Αθλητισμός

Αναλαμβάνει το ΙΝΚΑ ο Σηφάκης!

Ο Μύρων Σηφάκης επιστρέφει στους πάγκους της Γ' Εθνικής και όλα δείχνουν ότι αναλαμβάνει νέος προπονητής στο ΙΝΚΑ, μετά τη λύση της συνεργασίας της χανιώτικης ομάδας με τον Γιάννη Κατσούλη!

Το ΙΝΚΑ ανακοίνωσε την οριστική αποχώρηση Κατσούλη, σημειώνοντας ότι έχει έρθει σε συμφωνία με το νέο τεχνικό που θα αναλάβει την ομάδα, με την παρουσίασή του να γίνεται αύριο.

Εκτός απροόπτου, αυτό θα είναι ο Μύρων Σηφάκης, που ήταν φέτος τεχνικός διευθυντής στον Πανθηραϊκό (σ.σ. είχε αποχωρήσει στις 19 Σεπτεμβρίου) ενώ συνεργάστηκε στην Γ' Εθνική και με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, τόσο ως προπονητής, όσο και ως τεχνικός διευθυντής. Η ανακοίνωση του ΙΝΚΑ για τις τελευταίες εξελίξεις αναφέρει:

«Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Κατσούλη.

Ο Γιάννης Κατσούλης ανέλαβε την ομάδα μας στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων, κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, να την ανεβάσει στη Γ' Εθνική, κάνοντας τα όνειρα της, μόλις επτά ετών ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ… πραγματικότητα!

Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εύχεται στον Γιάννη Κατσούλη κάθε επιτυχία στην εφ' εξής προπονητική του πορεία και τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συνεργασία.

Ανακοίνωση νέου προπονητή

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει ότι έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με το νέο τεχνικό που θα αναλάβει την ομάδα.

Ο νέος προπονητής θα παρουσιαστεί επίσημα την Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 2.30 μ.μ., στο γήπεδο των Μουρνιών, σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί, ενώ θα ακολουθήσει ανοικτή προπόνηση για τα ΜΜΕ».  

Σχόλια