default-image

Στήριξη στον ΟΦΗ στην Ελευσίνα

Ποδόσφαιρο
Στήριξη στον ΟΦΗ στην Ελευσίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό ήταν η τελευταία φετινή για τον ΟΦΗ στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και οι φίλαθλοι της ομάδας, κυρίως από την Αθήνα, έδωσαν το "παρών".

Περίπου 100 βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και μάλιστα "κρέμασαν" κάποια πανό στη θύρα που φιλοξενήθηκαν.

Μάλιστα, από τα πρώτα λεπτά με συνθήματα έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου και έγινε εντονότερη στην επανάληψη, όπου "κυνήγησαν" από νωρίς το πολυπόθητο γκολ.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπήρξε φραστική ένταση με φιλάθλους των γηπεδούχων, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δε δόθηκε συνέχεια.

* 18 χρόνια πέρασαν από το τελευταίο παιχνίδι του ΟΦΗ στο γήπεδο της Ελευσίνας, τότε για το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Η ομάδα του Ηρακλείου είχε επικρατήσει 1-2, ενώ είχε αγωνιστεί και o αρχηγός των Κρητικών χθες Ηλίας Κώτσιος. Σε εκείνο το ματς είχε μάλιστα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που δεν κόστισε, όμως χθες ήταν από τους θετικούς πρωταγωνιστές, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ.

* Ένας πρώην παίκτης του ΟΦΗ τέθηκε χθες αντίπαλος της ομάδας του Ηρακλείου. Ο λόγος για τον Μιχάλη Αγριμάκη, που υπερασπίζεται την εστία του Πανελευσινιακού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News