default-image

Αντίστροφη μέτρηση για το 6ο Παιδικό τουρνουά ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Ποδόσφαιρο
Αντίστροφη μέτρηση για το 6ο Παιδικό τουρνουά ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 6ο Παιδικό τουρνουά ΔΟΠΑΦΜΑΗ, καθώς την περασμένη Παρασκευή έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο η συγκέντρωση στελεχών του Δήμου Ηρακλείου με εκπροσώπους των συλλόγων,  αθλητικών κέντρων, διαιτητών και ιατρών για την προσεχή διοργάνωση.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου κ. Κώστας Βαρδαβάς και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Γιώργος Βουρεξάκης, αφού καλωσόρισαν τους εκπροσώπους των ομάδων, αναφέρθηκαν στις προτεραιότητες του Δήμου για το 2017 και τόνισαν το ιδιαίτερο βάρος που δίνει ο Οργανισμός και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού στην διοργάνωση τουρνουά για μικρά παιδιά. Επίσης μεγάλη σημασία για τον Δήμο έχει η ασφάλεια των μικρών παιδιών που συμμετέχουν, αλλά και η επιτακτική ανάγκη για συνεχής επιμόρφωση  προπονητών,  διαιτητών και όλων όσων εμπλέκονται σε τέτοιου είδους τουρνουά.

Ειδικά για το τουρνουά του Παιδικού Ποδοσφαίρου που διοργανώνει εξ' ολοκλήρου ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ είπε ότι προσφέρει τη δυνατότητα σε 3500 μικρούς αθλητές να συμμετάσχουν  με κυρίαρχο στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και την ενίσχυση των υψηλών αξιών του αθλητισμού, όπως η ευγενής άμιλλα.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης  και τοποθετήθηκαν ο Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, Δημοτικός σύμβουλος & μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, όπως και τα υπηρεσιακά στελέχη κ.κ. Νίκος Τούλης, Γιώργος Γαυγιωτάκης, Βάνα Γαλυφιανάκη και Φωτεινή Κρουσταλάκη. Την συνάντηση χαιρέτησε και ο εκπρόσωπος των διαιτητών κ. Τάσος Μαστορίδης.

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος κ. Σωτήρης Συνάνης, παρουσίασε σε βίντεο στιγμιότυπα αγώνων, έκανε απολογισμό για το 2016, παρουσίασε τη φετινή προκήρυξη του τουρνουά και επικεντρώθηκε στις αλλαγές κανονισμών.  

Τέλος εκφράστηκε η  κοινή πεποίθηση όλων για την επιτυχία του τουρνουά, μια επιτυχία που περνάει από την ασφάλεια όλων των παιδιών και την απόλαυση τους για το παιχνίδι.

Η ηλικία των παιδιών που συμμετέχουν είναι από 5 μέχρι και 15 χρονών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1.Γεν. 2001 αγωνίζονται 11Χ11

2.Γεν. 2002-03 αγωνίζονται 11Χ11

3.Γεν. 2004-05 αγωνίζονται 11Χ11 & 9X9

4.Γεν. 2006-07 αγωνίζονται 9X9 & 8Χ8

5.Γεν. 2008-09 αγωνίζονται 8Χ8

6.Γεν. 2010-11 αγωνίζονται 7Χ7 & 6Χ6

Ακολούθησε διάλογος, με απόψεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους για την καλύτερη διεξαγωγή και λειτουργία του τουρνουά.

Στους υπεύθυνους των ομάδων δόθηκε ντοσιέ με τον απολογισμό του 2016 την προκήρυξη των αγώνων, τη δήλωση - κατάσταση συμμετοχής, ερωτηματολόγιο, το παράβολο συμμετοχής  και η τροποποίηση των κανονισμών για τις μικρές ηλικίες για το 2017.

Οι δηλώσεις και οι καταστάσεις συμμετοχής, θα υποβληθούν σε ημερομηνία που θα

ορίσει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ, όταν και θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης των αγώνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News