default-image

Απίστευτες αντιδράσεις Μίλαν κατά Γιουβέντους

Ποδόσφαιρο
Απίστευτες αντιδράσεις Μίλαν κατά Γιουβέντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες ήταν οι αντιδράσεις από τους παίκτες της Μίλαν κατά διαιτητή και Γιουβέντους μετά το τέλος του μεταξύ τους ντέρμπι στο Τορίνο, την περασμένη Παρασκευή.

Το πέναλτι που δόθηκε στη «γηραιά κυρία» στο 95' του αγώνα τρέλανε τους «ροσονέρι» σε βαθμό που ο Μπάκα πήγε να επιτεθεί στον διαιτητή, τις δηλώσεις να πέφτουν σύννεφο, ενώ κατέστρεψαν και τα αποδυτήρια!

Σήμερα ωστόσο, τρεις ημέρες σχεδόν μετά, μία ακόμα «δολιοφθορά» ήρθε στην επιφάνεια. Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, κάποιος, πιθανόν ποδοσφαιριστής των «ροσονέρι», πήρε ένα στυλό και χάραξε τη λέξη «κλέφτες» επάνω στα τρόπαιο των πρωταθλημάτων των σεζόν 2004-2005 και 2005-2006, τα οποία είναι γνωστά ως οι τίτλοι του σκανδάλου «calciopoli», με το πρώτο πρωτάθλημα να θεωρείται ως μη γενόμενο και το δεύτερο να απονέμεται τελικά στην Ίντερ.

Εκείνος που δεν γλιτώνει την τιμωρία είναι ο επιθετικός της Μίλαν, Κάρλος Μπάκα για την ενέργειά του να επιτεθεί στον άρχοντα του αγώνα, και πιθανότατα θα λείψει τις επόμενες δύο αγωνιστικές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News