default-image

Προπονήσεις και αναχώρηση για τις Μικτές ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Προπονήσεις και αναχώρηση για τις Μικτές ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ημιτελικοί των Μικτών Ομάδων ΕΠΣΗ στο ΔΑΚ Κορυδαλλού με Άρτα για τους Νέους και με Εύβοια για τους Παίδες είναι το μεγάλο γεγονός των ημερών για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με την ΕΠΣΗ να είναι η μοναδική Ένωση που έχει και τα δύο συγκροτήματά της στις τέσσερις καλύτερες Ενώσεις στην Ελλάδα.

Οι ενωσιακοί προπονητές οριστικοποίησαν τις 18άδες που θα διεκδικήσουν την Τετάρτη 15 Μαρτίου την πρόκριση. Χρονικά πρώτο στις 11 το πρωί (αντί 10:30 που είχε οριστεί αρχικά) θα γίνει το παιχνίδι των Παίδων ενώ στις 13:30 θα παίξουν οι Νέοι.

Ο Ενωσιακός προπονητής κ. Δημήτρης Τριβιζαδάκη, επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης, Κουρίνος, Ζερβάκης, Κουγιουμουτζής, Τζωρτζάκης (ΟΦΗ '94), Μακρυγιαννάκης (Κεραυνός), Χαϊντίνι, Αλεξάκης, Στεφανάκης, Παπαδάκης, Δολαψάκης (Κανάρια), Σηφάκης, Ψαράς, Χιώτης (Δόξα), Κεφαλογιάννης (Ολυμπιακός), Κοιλάδης, Αρχοντάκης (Ν.Αλμυρού).

Όσον αφορά την Μικτή Παίδων, η οποία θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Εύβοιας, οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Μπασκάκης είναι οι: Κουτεντάκης, Γαρεφαλάκης, Καφούσης, Σημαιάκης, Σμπώκος, Πακιουφάκης (ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Χαλκιαδάκης, Ματαλλιωτάκης,  Καρδουλάκης (Εργοτέλης), Μακατουνάκης, Ανδρουλάκης, Λιανέρης, Ζηδιανάκης (Λίντο), Βασιλάκης, Γωνιωτάκης (ΠΟΑ), Κόκκας (Ολυμπιακός), Μακρυδάκης (ΑΟΤ).

Οι Μικτές ΕΠΣΗ ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους σήμερα και ώρα 14:30 στο γήπεδο Αλμυρού και βράδυ δίνεται ραντεβού για την αποστολή της ΕΠΣΗ στις 19:30 στο λιμάνι του Ηρακλείου για την αναχώρηση για  Πειραιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News