default-image

Μπάσκετ: Εντός έδρας παιχνίδια για Εργοτέλη και ΟΦΗ

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Εντός έδρας παιχνίδια για Εργοτέλη και ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης υποδέχεται σήμερα στις 17.00 την ομάδα του Παπάγου στο Λίντο και θέλει τη στήριξη του κόσμου για να φτάσει στη νίκη που του είναι απαραίτητη...

Θυμίζουμε την ανακοίνωση-κάλεσμα...

"Εμείς, στο τμήμα καλαθοσφαίρισης του «Γ.Σ. Εργοτέλης» και σε πείσμα των δύσκολων καταστάσεων που έχει επέλθει ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία, είμαστε πεπεισμένοι ότι ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης σε περιπτώσεις κρίσεων, όταν δεν υπάρχουν απτά μέσα για να πολεμήσεις, είναι να ΟΡΘΩΣΕΙΣ ΑΝΑΣΤΗΜΑ.

Με τη φιλοσοφία αυτή πορευόμασταν ανέκαθεν, συνεχίζουμε να πορευόμαστε και θα πορευόμαστε στο μέλλον. Τη φιλοσοφία αυτή σχεδιάζουμε και προσπαθούμε, μέσα από τις ακαδημίες μας αλλά και το αντρικό τμήμα μπάσκετ, να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας και στην Κρητική και Ελληνική κοινωνία.

Υποκλινόμενοι στην αυταπάρνηση παικτών, προπονητών και όλων των αφάνων που δείχνουν, αν μη τι άλλο θέληση και πίστη στηρίζοντας το τμήμα μπάσκετ με όποιο τρόπο μπορούν πρακτικά ή / και ηθικά, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να προσπαθήσουμε μέχρι τελευταίας ρανίδας των ψυχικών και οικονομικών αποθεμάτων μας, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ αυτή την προσπάθεια ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Μας ενδιαφέρει η ΜΑΧΗ. Αυτή μπορούμε να δώσουμε, αυτή μπορούμε να διδάξουμε, μέσα από αυτή κερδίζουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Διοίκηση, παίκτες και προπονητές. Φίλαθλοι και μη. Μεγάλοι και μικροί. Μέσα από τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα, την αυταπάρνηση.

Επειδή, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. Στη δύναμη του Ανθρώπου, του Έλληνα, του Κρητικού.

ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, να στηρίξει έμπρακτα τέτοιες προσπάθειες, με ότι μέσο διαθέτει ο καθένας.

ΖΗΤΑΜΕ, ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ για να βοηθήσετε να πλησιάσουμε ένα βήμα πιο κοντά, σε αυτό που άλλοι θεωρούν ακατόρθωτο. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου, η ομάδα μας έχει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Ο αντίπαλος? Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η ψυχή της μάχης. Γίνετε ο 6 ος παίκτης της προσπάθειας μας!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!"

                          Εντός σήμερα και ο ΟΦΗ

Εντός έδρας όμως παίζει σήμερα και ο μπασκετικός ΟΦΗ που υποδέχεται στις 16.00 στο κλειστό του ΒΑΚ τον ουραγό Πόλις Καλλιθέας και ασφαλώς θέλει να πάρει άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News